Borriana inicia la instal·lació del seu primer circuit de cal·listènia

Borriana inicia la instal·lació del seu primer circuit de cal·listènia
18/09/2020 -

L’Ajuntament de Borriana ha iniciat el muntatge i instal·lació del primer circuit de cal·listènia de la ciutat al parc de Novenes de Calatrava, segons ha anunciat el regidor d’Esports i Serveis Públics, Vicent Aparisi, que ha indicat que la iniciativa compta amb un pressupost de més de 26.000 euros.
Es tracta d’un projecte cofinançat al 50 per cent pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc de l’Estratègia EDUSI del Programa Operatiu de Creixement Sostenible, 2014-2020.

El subministrament i muntatge del mobiliari urbà dels mòduls de cal·listènia, així com el condicionament de la superfície, s’estan instal·lant en una superfície habilitada d’aproximadament 25m x 15m al parc de Novenes de Calatrava.
Els treballs d’instal·lació de les estructures de cal·listènia i el condicionament, ha aclarit Aparisi, “finalitzaran la setmana pròxima” i ha assegurat que compleixen la normativa de qualitat que existeix sobre aquest tema, en particular, la norma UNE-EN-16630- 2015 d’equips fixos d’entrenament a l’aire lliure i requisits de seguretat i mètodes d’assaig.
Amb això, ha manifestat el regidor, “continuem ampliant l’oferta d’espais públics i oberts per a la pràctica de diversos tipus d’activitats esportives a Borriana”, a més de “fomentar hàbits de vida saludables en concordança amb les finalitats de l’àrea esportiva del consistori”, ha indicat el regidor.

Estructures

La nova instal·lació comptarà amb un equipament compost de diferents estructures. Entre elles, una unitat de complex homologat amb barres de dominada i bancs d’abdominals per a exterior, almenys amb 3 barres transversals a diferent altura i un banc d’abdominals horitzontal o inclinat, i una unitat de taula d’exercici per a exterior que consisteix en una peça metàl·lica composta per 2 barres i 3, 4 o 5 semianells de diferent altura.

Igualment, disposarà d’una unitat de barres paral·leles dobles homologades per a exterior, consistent en 3 barres paral·leles; una altra unitat de barres de flexions triple francesa per a exterior, consistent en 4 pals i 3 barres transversals col·locades en altures diferents i, finalment, una unitat de complex homologat per a exterior amb almenys 4 dels components següents: pals verticals, barres transversals, barra serp, barra hummer pull-up, paret sueca i anelles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari