Les platges segures i la Borriana històrica, medieval i modernista: atractius per a FITUR 2021

Les platges segures i la Borriana històrica, medieval i modernista: atractius per a FITUR 2021
16/05/2021 -

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Sara Molina, i la de Festes, Lluïsa Monferrer, estaran divendres que ve 21 des de primera hora del matí en la Fira Internacional de Turisme FITUR, 2021 que se celebra a Madrid, promocionant els atractius de la capital de la Plana Baixa.

La delegació de Borriana participarà en la fira durant la jornada dedicada a la Comunitat Valenciana, on les bases que exposaran enguany en la cita del turisme nacional seran la qualitat i seguretat de les seues platges i el patrimoni històric i cultural.

Segons ha explicat Sara Molina, “la bellesa de les nostres platges, l’excel·lència en la qualitat de les seues aigües, al costat de la seguretat sanitària, la neteja, l’accessibilitat, la sostenibilitat mediambiental, són el millor reclam per a gaudir d’elles i per al turisme de proximitat en aquesta època tan difícil que estem travessant amb la pandèmia”.

La presència del municipi en FITUR també es farà patent enguany amb l’al·licient basat en tres eixos, Borriana històrica, medieval i modernista, “subratllant així, que a través de la conservació i recuperació del nostre patrimoni s’observa la petjada que han deixat a la nostra ciutat les tres cultures que l’han habitada: la cultura musulmana, la cristiana i el fesol”.

La responsable de Turisme ha manifestat que durant la jornada donaran a conéixer els productes i recursos més representatius del municipi, que suposen “un impuls més, tant per al turisme com per a la dinamització cultural o econòmica de la nostra ciutat”, i que, ha afegit, “sens dubte, són un gran al·licient per a les persones que vulguen visitar la nostra ciutat”.

També ha assenyalat que els objectius per a enguany en FITUR són “difondre la nostra oferta turística basada en una mar de possibilitats, amb la nostra costa banyada pel Mediterrani, la nostra cultura i patrimoni, la nostra història, la nostra naturalesa, la nostra gastronomia, el nostre oci, etc. i aconseguir que cada vegada més persones les conega i les gaudisca”.

En definitiva, ha subratllat Sara Molina, en FITUR 2021 Borriana “torna a apostar pels seus grans atractius: el patrimoni cultural, la història, les platges, l’oferta esportiva, la gastronomia, les possibilitats d’oci, la música i els seus recursos naturals repartits pel conjunt del terme municipal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari