La Policia Local de Borriana realitza la primera reunió de coordinació de comandaments de l'any

La Policia Local de Borriana realitza la primera reunió de coordinació de comandaments de l'any
24/01/2022 -

L’alcaldessa de Borriana i responsable de Seguretat, Maria Josep Safont, ha participat aquest matí en la reunió de coordinació de 2022 de tots els comandaments de la Policia Local de Borriana per a la posada en comú de les seues necessitats, per a establir directrius del servei i començar a planificar l’actual exercici.

En la trobada, que s’ha celebrat en el centre de formació de la Policia Local de Borriana, ha estat present el Comissari Cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, que ha informat que està previst que aquestes reunions, “amb independència de la Junta de Comandaments, se celebren trimestralment, amb l’objectiu de dotar a tots els comandaments d’un fòrum orientat a la millora contínua del servei, en un entorn de direcció participativa”.

Entre els temes tractats en la reunió de treball d’avui, cal destacar la situació i el seguiment dels procediments implantats després del canvi de plataforma de gestió policial digital en els seus dos vessants, operativa i de gestió administrativa.

També s’han tractat qüestions com la millora en l’atenció a la ciutadania en les trucades telefòniques, aspectes documentals i de gestió dels diferents serveis per a optimitzar la utilitat i qualitat de la informació i diferents propostes d’incorporació d’altres tecnologies per a millorar el servei de policia, com ara la dotació de tauletes digitals als agents i altres elements tècnics.

Durant la trobada, Maria Josep Safont s’ha interessat per les diferents millores del servei, entre les quals es troba la digitalització del servei de policia local, que s’ha iniciat amb la posada en marxa del nou sistema de gestió policial, recentment incorporat, i ha pogut comprovar en primera persona la marxa de la implementació.

L’alcaldessa ha aprofitat l’ocasió de tindre reunits tots els comandaments del cos, entre els quals és trobava el Comissari Cap, Francisco Javier Catalán, l’Intendent, Raúl Amat, i tots els oficials, per a agrair-los “la seua implicació en el manteniment del servei de seguretat, malgrat la complicada situació com a conseqüència de la pandèmia provocada pel coronavirus”.

També ha reconegut l’esforç davant “les dificultats que suposa el gradual procés de rejoveniment de la plantilla que ha començat amb la jubilació anticipada de diversos efectius”, i s’ha referit així mateix a l’inici dels processos iniciats per a incorporar nous membres en les diferents categories de la plantilla “en una clara a posta per la seguretat”.

Finalment, l’alcaldessa ha valorat com “molt fructífer i necessari” la trobada,en el qual ha reiterat el suport municipal a la plantilla, “volem optimitzar els recursos dels quals disposem per a ser més eficaços i més pròxims a la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari