L'AEB i l’Ajuntament organitzen la primera jornada de conscienciació ambiental a Borriana

‘Què passa i què podem fer a Borriana’ serà el dissabte 22 de febrer a les 11.30 hores a l’auditori Juan Varea

L'AEB i l’Ajuntament organitzen la primera jornada de conscienciació ambiental a Borriana
12/02/2020 -

La Regidoria de Medi Ambient juntament amb l’Agrupament Escorta Borriana (AEB) organitzen la primera jornada de conscienciació ambiental a Borriana amb l’objectiu d’acostar als veïns i a les veïnes del municipi els problemes climàtics, ambientals i de consum que està patint la societat i poden afectar a llarg termini el territori.

La xarrada titulada ‘Què passa i què podem fer a Borriana’ serà dissabte que ve, 22 de febrer a les 11.30 hores, amb una taula redona a l’auditori Juan Varea (c/ d’Ausiàs March, 12). En la qual participaran diferents experts en la problemàtica que explicaran, a través d’una dinàmica de participació amb el públic assistent, de quina manera està afectant aquesta situació mediambiental a Borriana, i com els veïns les veïnes de la ciutat poden, amb xicotetes accions, reduir l’impacte negatiu en el medi.

La taula redona estarà formada per Sara Herrero, llicenciada en Ciències Ambientals, especialitzada en la gestió d’ecosistemes litorals i responsable del voluntariat de la Fundació Limne, dedicada a promoure la participació ciutadana en la conservació i millora dels ecosistemes aquàtics.

També comptarà amb el doctor en biologia, Josep Joan Vicent Rubert, que ha treballat en l’àmbit de l’ecologia marina, l’impacte ambiental en el medi marí, declaració i gestió dels paratges naturals i millora dels ecosistemes aquàtics, i amb Marina Melià, tècnica ambiental de l’Ajuntament de Borriana i educadora ambiental, amb l’experiència a l’estranger com a professora de ciències.

El geògraf borrianenc, Jose Ramón Navarro, serà el moderador de la taula i qui introduirà als assistents en el context actual que viu Borriana i, al mateix temps, serà qui llançarà els principals arguments que estructuraran el debat.
A més, tenen prevista l’assistència a l’acte el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis, i la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari