Borriana proposa a les famílies diverses activitats en les vacances escolars nadalenques

El taller Educachef i la fira d’entreteniment Burisplay els dies 26 i 27 de desembre, en la Llar Fallera

Borriana proposa a les famílies diverses activitats en les vacances escolars nadalenques
23/12/2019 -

Les vacances escolars estaran acompanyades a Borriana de nombroses activitats lúdiques, esportives i culturals, organitzades per l’Ajuntament per al gaudi dels xiquets i les xiquetes del municipi i també de les seues famílies.

Entre les propostes en les quals s’han coordinat les regidories de Comerç, Esports i joventut, cal destacar una nova edició de la fira d’entreteniment Burisplay, el taller Educachef, les jornades Multiesportives, espectacles de màgia, i animació musical i marionetes al carrer.

Així, el dia 23 de desembre, començarà amb la visita del Pare Noel al carrer Sant Vicent de 17.30h a 20.30h i en què els xiquets i xiquets podran fotografiar-se. A més, el mateix dia està prevista una representació de màgia a càrrec del borrianenc Ivan Arribas a les 18h en el Centre Municipal de Cultura la Mercè.

El dia 24 a les 12h, la plaça Martí de Viciana acollirà un espectacle teatral de marionetes que sota el títol ‘Un conte de Nadal’ animarà el matí de la vespra de Nadal per a la delícia de les famílies.

El dia 26, segon dia de Nadal, a les 10h arrancarà el taller d’Educachef que s’allargarà fins a les 14h, perquè tots els xiquets i xiquetes tinguen l’oportunitat de gaudir d’aquesta activitat i sentir-se vertaders xefs al llarg del matí de divendres, per a elaborar delícies nadalenques per a després degustar-les en família.

I també el dijous dia 26 a la vesprada en la Llar Fallera començarà una nova edició de la fira d’entreteniment que la regidoria de Joventut ofereix durant els dies nadalencs per als més xicotets i xicotetes del municipi, Burisplay, que comptarà amb tot tipus d’activitats i tallers, entre les quals hi haurà el castell inflable que quedarà a disposició dels presents. Burisplay s’allargarà al divendres 27 de desembre d’11h a 14h i de 16h a 20h i el dilluns 30 de 9.30h a 13.30h.

Jornades multiesportives

A més, el Servei Municipal d’Esports torna a apostar per les Jornades Multidesportives i d’Hàbits Saludables durant el Nadal, per a donar una opció de continuar practicant esport durant les vacances als xiquets i xiquetes del municipi, i amb l’objectiu de seguir amb la transmissió dels valors de l’esport i la necessitat d’adquirir hàbits saludables de vida continuaran sent una dins de les prioritats del desenvolupament del Pla de Promoció d’Activitats Físiques i Esportives en edat escolar, Pla Pati municipal.

L’edició de les XV jornades començaran el dijous 26 i es desenvoluparan el 26, 27, 30 i 31 de desembre de 9.30h a 13.30h. Comptaran amb diverses pràctiques esportives, com ara bàdminton, voleibol, futbol sala, hoquei, bàsquet, judo, jocs populars de Borriana, atletisme, natació, jocs rítmics, tir amb arc, zumba, eixida amb bici i seguretat ciutadana amb la col·laboració de la Policia Local, i jocs d’iniciació esportiva. També comptarà amb tallers i activitats relacionades amb esmorzars saludables, escola de l’esquena, salut bucodental i revisió nutricional

A més, els participants més majors podran passar la nit en la Bosca, fent activitats en el pavelló durant tota la nit i realitzar una eixida amb bicicleta mentre els més xicotets aniran al circuit viari, amb la col·laboració de la Policia Local de Borriana.

Les activitats esportives es desenvoluparan en diferents instal·lacions municipals: la piscina municipal, les instal·lacions de Llombai, l’IES Llombai, o el Pavelló de la Bosca.

Altres activitats

Per al dia 28 l’Ajuntament té previst l’espectacle d’animació musical infantil ‘A l’abordatge’ a la plaça la Mercè, amb cançons i jocs i amb la participació activa del públic.

El 2020 començarà amb un espectacle itinerant pels carrers més comercials de Borriana de 17.30h a 20h i la visita del Chamberlan a les 17.30h a la plaça Major, a l’Ajuntament, que arreplegarà les cartes dels xiquets i xiquetes que vulguen lliurar-la ja als Reis Mags. Totes dues activitats seran el dia 3 de gener

Finalment, l’agenda d’activitats de Nadal es tancarà amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient a les 16h al Port de Borriana i la Cavalcada dels Reis a les 18h, que s’iniciarà a la plaça de la Generalitat i passarà pel carrer de l’Escorredor, el Raval, la plaça del Pla i acabarà en la plaça Major.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari