Publicades les bases per al cartell anunciador de Setmana Santa 2020 de Borriana

El termini de presentació de les obres serà del 10 de febrer al 13 de març de 2020

Publicades les bases per al cartell anunciador de Setmana Santa 2020 de Borriana
15/02/2020 -

L’Ajuntament en col·laboració amb la Junta de Germandats i Confraries de Borriana han fet públiques les base per al Concurs del cartell anunciador de la Setmana Santa 2020.

Les obres podran ser presentades per persones majors de setze anys i tractaran sobre la festivitat de Setmana Santa a Borriana i el conjunt de passos que la representen. Els originals es podran presentar al Centre Municipal de Cultura la Mercè fins al pròxim 13 de març. El cartell escollit serà la imatge representativa de la festivitat religiosa a la localitat i en la programació municipal, amb un premi de 300 euros.

El jurat estarà format pel regidor delegat de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, un funcionari de l’Àrea de Cultura, un professional de les Arts Plàstiques, el president de la Junta de Germandats i Confraries de Borriana amb un membre elegit per la mateixa Junta, un professional del Disseny i el consiliari de la Junta de Germandats i Confraries. El jurat emetrà la decisió del concurs, que es farà pública la setmana següent a la finalització de la recepció de les obres, el cartell guanyador s’exposarà temporalment al Centre Municipal de Cultura la Mercè, juntament amb tots els originals presentats al concurs.

Els criteris de selecció de les obres es basaran en l’originalitat, l’impacte visual, l’eficàcia anunciadora, la qualitat gràfica, la transmissió de la idea reflectida de Borriana, així com les condicions de reproducció i edició. Les bases completes es poden trobar publicades al tauler d’anuncis del web municipal

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari