Ramonets obri el cicle El Cuc de música infantil el pròxim divendres dia 7

Ramonets obri el cicle El Cuc de música infantil el pròxim divendres dia 7
06/10/2022 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana ha programat per al divendres dia 7 d’octubre el concert de Ramonets. El grup valencià obrirà el cicle El Cuc de música infantil. A causa de les previsions meteorològiques, el concert ha canviat d’ubicació i es realitzarà al Teatre Payà a les 18.30h. L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament.

Ramonets, és un grup de rock ’n’ roll per a tota la família amb un estil que recorda els inicis del punk de la ciutat de Nova York, on els mítics Ramones van iniciar la seua carrera. Les seues cançons barregen versions i temes propis i es caracteritzen per un llenguatge directe, didàctic i divertit, sempre tenint en compte el punt de vista dels infants. El públic de totes les edats també pot participar en els seus concerts, ballant, botant, cantant, i cridant tot el que es puga, seguint els dos animadors que converteixen els concerts en espectacles interactius.

El cicle El Cuc de música infantil continuarà el dia 14 d’octubre amb el concert de Trobadorets. Per al divendres 21 d’octubre, coincidint amb la Fira del llibre, tindrà lloc el concert de Dàmaris Gelabert. El cicle conclourà amb una edició especial de l’espectacle de por de Dani Miquel el dilluns dia 31 d’octubre, la nit de Halloween.

Com en l’anterior edició del cicle de teatre, s’han repartit prop de cinc mil díptics amb la programació, que contenen la mateixa quantitat d’adhesius, a tot l’alumnat de les escoles d’Educació Infantil i als col·legis de Borriana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari