Elena Pastor i Julia López proclamades Reines Falleres de Borriana 2020

En el Ple extraordinari celebrat en el Centre Municipal de Cultura la Mercé

Elena Pastor i Julia López proclamades Reines Falleres de Borriana 2020
04/11/2019 -

Elena Pastor i Julia López han sigut proclamades oficialment Reines Falleres de Borriana 2020, en el Ple extraordinari celebrat en el Centre Municipal de Cultura la Mercé.

Després de la intervenció de la secretària municipal que feia constar i donava fe de l’elecció realitzada el mes de juliol passat a l’Ajuntament, ha sigut Julia López qui inicialment ha accedit al centre de l’escenari i ha sigut rebuda per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, i per la regidora de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer.

L’alcaldessa li ha entregat la placa i el ram de flors protocol·lari que li acredita com la màxima representant infantil de les pròximes Falles de 2020 i Monferrer li ha imposat la insígnia de la Junta Local Fallera.

Posteriorment, ha sigut el torn de la nova Reina Fallera Elena Pastor que ha sigut acollida entre gran expectació i aplaudiments pels centenars de persones que omplien tant el pati de butaques com bona part del hall de la Casa de la Cultura.

A partir d’aqueix moment, totes dues representants han anat rebent, al costat de l’alcaldessa i la presidenta de la JLF a les noves representants de les Corts d’Honor tant major com infantil, i a les Dames de la Ciutat.

Finalment, les representants i presidents de cadascuna de les 19 agrupacions falleres de la ciutat també han pres part en l’acte amb la presentació de cadascuna d’elles a la ciutadania.

L’acte s’ha tancat amb la intervenció de Maria Josep Safont, qui ha volgut transmetre un missatge d’alegria perquè és el “primer dia gran i important del nou cicle faller”, després que ahir Mar Zamora i Anne Alós foren comiats en el Ball especial celebrat en la Llar Fallera, i als qui ha agraït “la manera de portar el nom i donar a conéixer Borriana com l’han fet durant tot l’últim any”.

A més, l’alcaldessa ha animat a Elena i a Julia al fet que des de hui mateix comencen a “gaudir d’un any que segur serà irrepetible i quedarà per sempre en la vostra memòria”.

Ara comença el compte arrere per a un mes de novembre replet d’actes fallers com la inauguració de l’exposició dels vestits regionals de les Reines Falleres i les seues Corts d’Honor divendres que ve 8 de novembre a les 19.30 hores, en la sala d’actes de la Caixa Rural.

Posteriorment, s’espera un altre dels moments més especials d’aquest inici del cicle faller, ja que Elena Pastor viurà el seu acte d’‘Exaltació’ el dissabte 16 de novembre a la vesprada, mentre que Julia López ho podrà gaudir el diumenge 17 de novembre, i encara continuaran els actes fallers amb el ball de les Reines el dia 23 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari