La Policia Local de Borriana distribueix més mascaretes al transport públic

La Policia Local de Borriana distribueix més mascaretes al transport públic
04/05/2020 -

Des de les 7 del matí, agents de la Policia Local de Borriana han començat una nova distribució de material de protecció en diverses parades de transport públic, concretament a l’estació de tren i en les principals parades d’autobusos. La distribució s’ha fet entre les persones treballadores usuàries dels transports públics amb motiu de l’entrada en vigor de la ‘Fase 0’, perquè es puga complir amb l’obligatorietat de protecció en aquest tipus de mitjans de locomoció.

Aquestes mascaretes han sigut lliurades per la Subdelegació del Govern d’Espanya a la Policia Local per a iniciar-ne la distribució avui des de les set del matí en les zones de major concurrència de passatgers. En l’operatiu participa també la Guàrdia Civil.

El repartiment es realitzarà durant dos dies i els conductors dels autobusos també portaran una provisió de mascaretes per a lliurar als usuaris que no disposen d’aquesta protecció.

Un contingent similar ja es va realitzar durant els dies 13 i 14 del passat mes d’abril en els principals centres del transport col·lectiu entre els treballadors i treballadores que es van incorporar als seus llocs de treball, a més d’altres usuaris del transport públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari