Els Reis Mags s'uneixen al teletreball i concedeixen audiència per videotelefonada als xiquets i xiquetes de Borriana

El Servei Reial del correu electrònic dels Reis d’Orient confirmarà l’audiència per correu electrònic

Els Reis Mags s'uneixen al teletreball i concedeixen audiència per videotelefonada als xiquets i xiquetes de Borriana
21/12/2020 -

En un any tan complicat com 2020, els Reis d’Orient s’adapten a les circumstàncies i han après a utilitzar els noves tecnologies i teletreballaran per a rebre els cartes dels xiquetes i les xiquets de Borriana, ha indicat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, que ha assegurat que la ciutat ho té tot amanit per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient, una visita que serà especial i adaptada a les circumstàncies per la pandèmia.

Per a poder conversar amb els més xicotets i xicotetes del municipi, utilitzaran la plataforma vienenlosreyesmagos.com/burriana, que els permetrà poder connectar-se a través d’una videotelefonada en què Ses Majestats els atendran personalment i podran conversar extensament.

Per a poder tindre audiència amb Ses Majestats, prèviament, les persones interessades hauran d’emplenar el formulari en la plataforma vienenlosreyes.com/burriana abans del dia 26 de desembre i demanar una cita per a poder realitzar una videotelefonada amb Melcior, Gaspar i Baltasar.

La xiqueta o xiquet haurà de contar-los com s’ha portat de bé enguany, afegir algunes coses, com ara què demanar-los, i de segur que valoraran la imaginació i la inventiva, perquè Melcior, Gaspar i Baltasar són molt divertits.

Una camí emplenada la carta i triat per part dels pares o mares el dia i l’hora que se sol·licita l’audiència, i introduït el codi individual que proporciona l’Ajuntament, als pocs dies, el Servei Reial de correu electrònic dels Reis d’Orient confirmarà l’audiència per correu electrònic.

Per a participar, el codi s’arreplegarà, amb cita telefònica prèvia, en el casal Jove de Borriana els dies 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre en horari de 9h a 14h i a la Casa de Cultura la Mercè també els dies 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre en horari de 10h a 14h i de 17h a 20h. Es farà entrega d’un màxim de 2 codis per persona.
Les audiències per videotelefonada es realitzaran des del 22 de desembre fins al 5 de gener, data en què Ses Majestats mamprendran el viatge per a visitar el municipi, recórrer els seus carrers i rebre de l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la clau de la ciutat que obrirà les portes de les llars de tots els xiquets i les xiquetes de Borriana.

Si per qualsevol circumstància el xiquet o la xiqueta que ha sol·licitat l’audiència no pot connectar-se en el moment, rebrà una carta personalitzada dels Reis al seu correu electrònic.

Lluïsa Monferrer ha recordat que la setmana passada l’alcaldessa va escriure una carta als Reis perquè, malgrat els circumstàncies, vinguen a Borriana i “complisquen amb els desitjos i les il·lusions dels xiquets i les xiquetes perquè s’ho mereixen”, i ha assegurat que Melcior, Gaspar i Baltasar han confirmat la seua presència a Borriana el dia 5 per a recórrer tots els carrers i arreplegar la clau de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari