Safont i Falomir lliuren els diplomes a l'alumnat de la segona fase formativa de la Llançadora de Borriana

Safont i Falomir lliuren els diplomes a l'alumnat de la segona fase formativa de la Llançadora de Borriana
03/12/2021 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el president del Consorci Gestor del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència i alcalde de L’Alcora, Samuel Falomir, han presidit aquest matí l’acte de lliurament de diplomes a l’alumnat que ha participat en la segona fase de la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria de Borriana.

A l’acte celebrat al Centre Municipal de Cultura la Mercè també ha assistit la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Borriana, Esther Meneu, a més de la gerent i personal tècnic del Consorci.

El president del Pacte ha felicitat l’alumnat i ha destacat la “gran oportunitat que suposa la Llançadora perquè les persones desocupades troben un treball en un dels sectors més importants de la província”. De fet, 10 de les 19 persones participants en aquest projecte a hores d’ara ja han aconseguit un lloc de treball en el sector.

Per part seua, Maria Josep Safont s’ha referit “als bons resultats del projecte, una formació que respon a les necessitats reals del sector ceràmic i que està aconseguint que les persones desocupades amb ganes de formar-se i treballar accedisquen al mercat laboral”.

Cal destacar que el projecte dirigit a les persones desocupades facilita una formació ceràmica adaptada a les demandes del sector per a la seua inserció en el mercat laboral. En aquesta segona fase formativa de la Llançadora, després de superar un període formatiu de 6 mesos en què han adquirit coneixements de ceràmica digital Inkjet, l’alumnat ha rebut els certificats i ha vist exposades les peces ceràmiques que ha dissenyat.

La Llançadora a Borriana ofereix a les persones participants orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica en el sector ceràmic que els permetrà augmentar els seus coneixements teòrics i les seues habilitats personals.

Les persones interessades poden inscriure’s en la Llançadora a través del correu electrònic <lanzadera@pacteceramic.es> o dels telèfons 647 948 437, 674 179 362 o 610 321 875.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari