La setena edició de l'emac.fest reunirà a Borriana bandes i veus de referència del panorama més avançat de l'escena musical

Queralt Lahoz, Els Voluble, María Escarmiento o Depressió Sonora són els noms que encapçalen el cartell del festival que torna al mes de febrer de 2022

La setena edició de l'emac.fest reunirà a Borriana bandes i veus de referència del panorama més avançat de l'escena musical
13/11/2021 -

El festival emac. llança el cartell musical al complet del que serà la seua setena edició, per a protagonitzar l’agenda cultural a l’inici de 2022, situant Borriana com a epicentre de creació contemporània, musical i artística, de l’11 al 13 de febrer al Centre Municipal de Cultura la Mercè.

Amb aquest motiu, el VII emac. centra la seua programació a l’entorn de diverses apostes sonores, amb rellevància en totes els casos. Cal destacar que en aquesta edició els concerts tornaran a ser de lliure accés fins a completar els diferents aforaments dels espais.

La puresa de Queralt Lahoz capitanejarà un emac.2022 que reafirma la seua aposta per l’obertura cap a nous sons i noves músiques en la nostra busca constant de l’avantguarda i la transgressió.

“Conceptes en què s’enquadren les propostes dels andalusos Els Voluble i el seu flamenc is not a crime, el trap-emo de María Escarmiento, els balls tristos de Depressió Sonora o el synth pop 80’s de la proposta de Xènia”, apunta el seu director, Vicent Tormo, per a qui “el camí fins a la nostra setena edició no ha sigut fàcil, vam tancar l’edició de 2021 al juny i ens vam posar a treballar en la tornada al febrer de 2022, esperem que siga una tornada a la normalitat i així poder recuperar espais i aforaments.

Sobre aquest tema, Tormo ha indicat que la trajectòria de l’emac. presenta “una molt bona progressió, amb cartells musicals que conjuguen propostes que tenen joventut i avantguarda”.

Per part seua, l’edil de Cultura, Vicent Granel, ha agraït a l’organització l’esforç que es realitza per a dur a terme un festival d’aquestes característiques a la ciutat de Borriana, i la progressió que ha tingut en cadascuna de les edicions. Granel espera que la situació sanitària permeta celebrar el festival amb els aforaments i la normalitat a què estàvem acostumats abans que arribara la pandèmia.

Cartell

El cartell el completa la nova super banda made in CS Nereu i els Bèsties Marines, la veu indie-folk d’Esther i el dark-vermut de Surolla, que compartiran jornada inaugural amb Els Voluble.

L’electricitat post-pop de Calivvla, el pop lo-fi sevillà de Vera Fauna, el romanticisme del segle XXI de Laborde, l’empenta i arrossegament de Tinatha, els balls tristos de Depressión Sonora, el trap-emo de María Escarmiento, els himnes pop per a la reivindicació de Rocío Saiz i l’electrònica de Blu Boi faran que s’agite el dissabte al jardí de l’emac.2022.

El rock de Juanma García, els ambients foscos i sincers de Sara Zozaya, el synth pop 80’s de Xènia i la puresa de Queralt Lahoz tancaran la setena edició de l’emac. a l’Escenari Amfiteatre.

Els dj’s i selectors musicals tornaran a concentrar el protagonisme en l’Escenari emac.bar, en què se’n recuperarà l’espai total amb una programació de club enfocada a la pista de ball. Ací es trobaran amb Anticicló&Borrasca, Sickboy, Buffetlibre, 1/4FExilio, Martlenders, Juan Soler, Els Dominguito Club, Char Lee, Lore Nieto, Tocino del Zodíac i Tormix & Friends.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari