Soledad Vélez posa el fermall a la segona jornada de l’emac en Borriana

Menta aplena l’escenari del jardí arqueològic amb les seues guitarres

Soledad Vélez posa el fermall a la segona jornada de l’emac en Borriana
12/06/2021 -

Després de la jornada inaugural del divendres, l’emac ha viscut hui dissabte la jornada maratoniana a la qual ens té acostumats tots els anys, amb música des del matí fins a les primeres hores de la nit. La xilena resident a València Soledad Vélez va ser l’encarregada de posar el punt àlgid en la marató musical amb les seues últimes apostes i singles com ‘Pervers’ i ‘El teu millor amic’.

L’interior del CMC La Mercé ha sigut el vertader protagonista amb fins a tres tipus de música. Abans que Soledad Vélez pujara a l’escenari de la Casa de Cultura de Borriana, passades les set i mitja ha pujat els madrilenys VVV (*rippin’you) autodefinits com neo-bakalas, amb el trio Elinor Almenara, Adrián Bremmer i San Fierro.

Els últims a pujar van ser TMATNB, el trio electrònic barceloní amb la seua particular nota castellonenca. Amb ells, ha tornat la música electrònica al claustre de la CMC La Mercé, ja que no és la primera vegada que s’experimenta amb ella entre les columnes del seu pati.

Per part seua, en l’escenari emac. del jardí arqueològic van sonar les guitarres de la mà de Menta, que ha tingut una gran acceptació, així com l’aroma a punk dels 80 dels valencians Setmana Santa.

Aquests han sigut uns concerts adaptats a la situació sanitària, però que no han impedit que els assistents gaudiren de la música en directe que tant de temps havia estat apartada dels escenaris.

D’altra banda, en la plaça van sonar els dj’s Els Dominguito, vinguts des de Sevilla, Tormix, Fexilio1/4 i Juan Soler. Els concerts del jardí, així com la programació de l’emac.bar, són de lliure accés fins a completar aforament i tots els recintes tenen control d’aforament, tal com marca la normativa sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari