‘Som Talent Borriana’ compta ja amb prop de 1.000 entrevistes de treball programades de persones desocupades

‘Som Talent Borriana’ compta ja amb prop de 1.000 entrevistes de treball programades de persones desocupades
06/06/2022 -

El fòrum d’ocupació ‘Som Talent Borriana’, organitzat per l’Ajuntament de Borriana a través de l’Agència de Desenvolupament Local, compta ja amb un total de 978 entrevistes de treball programades i prop de 800 persones inscrites que han presentat 2.130 candidatures, segons ha informat la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu.

La marató d’entrevistes tindrà lloc aquest dijous a la Llar Fallera de 9h a 14h, en què es preveu es donaran cita prop de 1.000 persones desocupades de la província, desenes de directors de recursos humans d’empreses que busquen incorporar nous talents i una desena d’entitats d’ajuda i suport a persones en situació de desocupació.

Totes les persones inscrites rebran al llarg del dia d’avui un SMS i un correu electrònic amb la seua agenda d’entrevistes. Tanmateix, encara que l’Ajuntament ja ha tancat les inscripcions a les ofertes de treball i s’estan preparant les agendes, si alguna persona no ha tingut temps d’inscriure’s a través de la pàgina web, encara té una oportunitat i pot acudir amb el seu currículum imprès, el mateix dijous 9 de juny a la Llar Fallera, i allí mateix se li assignaran les entrevistes.

Per a la trobada de treball a Borriana, hi ha almenys 248 ofertes de treball presentades per més de 40 empreses diferents, i el format implica una marató d’entrevistes de treball de 15 minuts durant una jornada presencial amb empreses de la zona, una iniciativa que, segons l’opinió de Meneu, “genera un gran nombre d’oportunitats laborals”.

Des de l’àrea d’ocupació local han explicat que aquesta activitat està dirigida a totes les persones de Borriana i de les poblacions de la rodalia que es troben en busca activa d’ocupació o de millora de la seua situació laboral.

Es tracta d’una activitat laboral dissenyada especialment per a persones que estan buscant treball i que consisteix en una “marató d’entrevistes” per a cobrir ofertes d’ocupació presentades per empreses del sector econòmic de Borriana.

Per a la qual cosa, prèviament, les persones que participen havien d’inscriure’s en les ofertes d’ocupació i, en cas de complir els requisits, entren en els processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant el mateix acte. No obstant això, les persones que no s’han pogut inscriure, poden acudir amb el seu currículum imprès el dijous a la Llar Fallera, on se’ls assignaran les entrevistes.

Som Talent Borriana sorgeix per la determinació del govern municipal “d’ajudar a les persones que es troben en situació de desocupació i facilitar-los una via més per a aconseguir treball”, ha afirmat Esther Meneu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari