El Teatre Payà de Borriana, escenari del Concert de Sant Blai de la Banda Simfònica de l'AFB

El Teatre Payà de Borriana, escenari del Concert de Sant Blai de la Banda Simfònica de l'AFB
03/02/2022 -

La Banda Simfònica de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca interpretarà, sota la direcció de Norma Comes, el tradicional Concert de Sant Blai, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana i previst per a diumenge que ve, dia 6 de febrer, a les 19 hores al Teatre Payà.

En aquesta ocasió el programa, denominat Música de dansa, estarà dedicat a obres relacionades o que han estat concebudes per a la dansa. En la primera part del concert es podrà escoltar la “Dansa colorista” de Rafael Mullor Grau, seguida del poema simfònic “Dansa macabra” de Camille Saint-Saëns en l’arranjament de Giancarlo Gazzani, per a acabar la primera part amb les danses guerreres de l’òpera “El príncep Igor” de Borodin amb l’arranjament de José Manuel Izquierdo.

Per a la segona part, la banda simfònica ha preparat l’estrena absoluta de “Sant Blai”, pasdoble per a banda simfònica del compositor i director borrianenc Salvador Sebastià López. A continuació, interpretarà la “Dansa oriental” de J. M. Izquierdo, la “Dansa bacanal” de l’òpera Samsó i Dalila de Saint-Saëns amb l’arranjament Jay Bocook. Tancarà el concert la suite del ballet “El Llac dels cignes” de Txaikovski, amb l’arranjament de Daniel Martín.
L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament i el concert estarà adaptat a la normativa sanitària vigent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari