‘Temps d’espera’, de Sandra Valls, arriba al CMC la Mercè de Borriana

‘Temps d’espera’, de Sandra Valls, arriba al CMC la Mercè de Borriana
21/01/2022 -

L’Ajuntament de Borriana inaugura avui divendres 21 de gener, a les 19 hores, al CMC la Mercè de Borriana, l’exposició “Temps d’Espera”, de l’artista borrianenca Sandra Valls, que suposa per a la pintora la segona mostra pictòrica individual a la ciutat, després que algunes de les seues obres de l’anterior col·lecció hagen estat guardonades en nombrosos certàmens nacionals de pintura.

“Temps d’Espera” és una exposició que arreplega obres molt diverses. El títol que dona nom a aquesta selecció de peces deixa de manera intencionada la porta oberta a la varietat, ja que no defineix la temàtica de les obres, sinó el seu context. El comú denominador en les seues peces és l’interés per captar una necessitat d’intimitat i vulnerabilitat quan la vida sembla transcórrer accelerada i apàtica.

Aquest temps ha suposat per a Sandra Valls un temps de reflexió sobre el qual encaminar el seu treball i, també, un punt important en la seua carrera, davant l’expectativa del que està per vindre. Temps d’espera representa el que ha estat fent, en què ha estat treballant alhora que no passava res, només esperava el moment adequat.

Com a artista emergent, Sandra Valls està començant ara a obrir-se al món de l’art. El seu treball reflecteix la senzillesa, la tranquil·litat d’una espera que convida a l’autoreflexió. Pintures sense una narrativa complexa, que retraten temps morts, sense cap acció concreta. Capta l’atmosfera de les situacions amb un poder evocador que desperta la familiaritat i que, al mateix temps, se’ns presenten quasi com un enigma.

D’altra banda, moltes de les obres són autoretrats, fet que sembla haver estat una tònica entre molts artistes durant el període de pandèmia, en part també per la facilitat de ser tu mateix el teu propi model.

L’exposició estarà oberta a la sala d’exposicions del Centre Municipal de Cultura la Mercè fins al 13 de febrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari