Borriana trasllada la data de la Gala de l'Esport per a donar-li més rellevància i ampliar el termini de propostes als premis

Borriana trasllada la data de la Gala de l'Esport per a donar-li més rellevància i ampliar el termini de propostes als premis
13/01/2020 -

L’Ajuntament ha decidit traslladar la data de celebració de la Gala de l’Esport en la qual es lliuren els Premis a l’activitat física i l’esport Ciutat de Borriana, a finals de març amb la finalitat, segons ha indicat el regidor d’Esport, Vicente Aparisi, de dotar-la de “major protagonisme i rellevància” i, alhora, donar més opcions a les federacions, entitats i clubs, d’ampliar el termini de presentació de les seues propostes per a optar als Premis a l’activitat física i l’esport Ciutat de Borriana.

Aquesta decisió, que afectarà a la celebració de les pròximes Gales, també incideix en la més pròxima, en la qual es lliuraran els IV Premis a l’activitat física i l’esport Ciutat de Borriana, prevista per a finals d’aquest mes i que ja s’ha traslladat a finals del mes de març.

Així, el termini de presentació de propostes de nominacions s’amplia fins al 28 de febrer i la celebració de la Gala de l’Esport se celebrarà el 27 de març, canvis que seran publicats en breu mitjançant un decret de modificació de les bases amb el procediment genèric de la quarta edició dels Premis.

Aparisi ha destacat que la Gala és “la gran cita” de l’esport local en la qual es reconeix els esportistes i la pràctica esportiva que es realitza a la localitat en la qual es reconeix públicament “la labor, el treball i la participació d’esportistes, entrenadors, entrenadores o personal directiu durant la temporada, o per la seua trajectòria dins de cadascun dels clubs”.

Des del Consistori s’espera que el trasllat de dates de celebració de la Gala, comporte “la consolidació de la celebració anual”, i dotar-la d’“identitat pròpia, més notorietat i popularitat”. També es pretén facilitar a les entitats i clubs del municipi, “la seua labor per a valorar, nominar i proposar les seues diverses opcions per als premis, ampliant més d’un mes el termini de presentació”.

Entre altres qüestions, el trasllat de dates suposarà que la Gala no coincidisca amb altres celebracions d’efemèrides o festivitats com Sant Blai que comença a finals de gener i principis de febrer, o els festivals emac. i FAC que se celebren durant el mes de febrer o les falles a mitjan març.

Per al regidor de l’àrea municipal esportiva, la nova edició de la Gala de l’Esport ha de servir per a “donar un renovat impuls a la pràctica esportiva i continuar fomentant els hàbits saludables” i, al mateix temps, “reconèixer i distingir de manera especial el treball que dia a dia realitzen els i les esportistes borrianencs i borrianenques”.

Cal recordar que en la Gala de l’Esport, a més de distingir als millors i a les millors esportistes, entrenadors i entrenadores i al millor personal directiu de la ciutat en qualsevol modalitat esportiva, també es reconeix el centre educatiu amb millors iniciatives per a la promoció de l’activitat física i l’esport, així com a persones, entitats o empreses que s’hagen distingit per la seua aportació desinteressada a la promoció de l’activitat física i l’esport a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari