El trinquet de Borriana acull una jornada de la primera Copa Diputació de Castelló de Raspall Femení Professional

El trinquet de Borriana acull una jornada de la primera Copa Diputació de Castelló de Raspall Femení Professional
04/11/2022 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, i altres representants de la corporació municipal van assistir ahir tard al Trinquet Municipal Batiste Viñes de Borriana a la presentació de la partida de pilota valenciana de professionals femenines dins de la primera Copa Diputació de Castelló de Raspall Femení Professional, en què Ana i Amparo es van enfrontar a Victoria i Natalia.

Previ a la competició entre les jugadores professionals, el trinquet de Borriana va ser l’escenari d’una partida d’exhibició d’Escala i Corda, la modalitat més important de la pilota valenciana d’estil directe que compta amb un major nombre de professionals i que arrossega una gran quantitat d’espectadors. Aquesta modalitat és la que es disputa habitualment en el trinquet, al qual s’afig una corda que el divideix en dues meitats a una altura aproximada de dos metres. En aquesta partida, en què van jugar els amateurs, van guanyar els borrianencs Juanjo Ferrandis i Juan Rubert.

La competició organitzada per la Federació de Pilota Valenciana i la Diputació de Castelló compta amb la col·laboració dels diferents clubs i ajuntaments en què es disputen les partides. Abans de cadascuna de les partides, cada club organitza una activitat pròpia per a aconseguir la màxima afluència de públic als trinquets i d’aquesta manera afavorir la promoció del raspall femení a la província.

L’alcaldessa de Borriana ha expressat la seua satisfacció per “comptar a la nostra ciutat amb la competició de dones pilotaires i comprovar que, cada vegada més, les dones s’incorporen a esports que tradicionalment s’han considerat masculins i, a més, ho viuen amb tota la passió”. Així mateix , ha declarat la intenció de l’Ajuntament de “continuar apostant, secundant i fomentant l’esport femení a la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari