El velòdrom de Borriana acollirà una prova de la Lliga de Pista de la Comunitat Valenciana

El velòdrom de Borriana acollirà una prova de la Lliga de Pista de la Comunitat Valenciana
09/11/2021 -

El velòdrom municipal de Borriana, situat en el complex esportiu de Llombai, serà la seu el 30 de gener de 2022 d’una de les jornades del campionat de la Lliga de Pista Comunitat Valenciana durant la temporada 2021-2022.

La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) ha fet públic el calendari de competicions de la Lliga de Pista i dels campionats autonòmics. La primera constarà d’un total de nou cites i arrancarà el 4 de desembre en el velòdrom Lluís Puig de València. A més, Sant Vicent del Raspeig (11 de desembre i 5 de febrer), Onda (18 de desembre), València (29 de gener), Borriana (30 de gener), Ontinyent (6 de febrer), Castalla (26 de febrer) i una altra ciutat encara sense determinar el 27 de febrer albergaran les competicions.

El regidor d’Esports, Vicent Aparisi, ha expressat la seua satisfacció perquè el velòdrom aculla una de les jornades de la Lliga, “els amants del ciclisme de pista tenim una cita en el velòdrom de Borriana”, ja que posa encara més en valor la inversió de 40.000 euros de l’Ajuntament de Borriana en les obres de reparació i millora de les instal·lacions, que s’estan executant i que finalitzaran en breu tornar a comptar amb aquestes instal·lacions de primer nivell que contribuiran a impulsar la pràctica esportiva.

La nova pista, a falta dels últims retocs, estarà preparada per a albergar competicions i per a poder ser utilitzada pels esportistes que pretenguen realitzar-hi els entrenaments.

Les obres han consistit en la reparació d’un tram de solera de formigó imprés de 5 cm de grossària, un tram d’una longitud de 6 x 2 metres d’ample que se situa al costat de la pista de ciclisme. També en l’eliminació d’uns desperfectes menuts en la lluïda i el segellat amb morter de ciment, la reparació del tancat situat al costat de les graderies, i pintat de les pistes i d’altres zones de les instal·lacions, entre altres actuacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari