220 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el VII Campus Multiesportiu Saludable d’Estiu

220 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el VII Campus Multiesportiu Saludable d’Estiu
14/08/2020 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor d’Educació, J. Ramon Monferrer, han clausurat el VII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu, organitzat pel Servei Municipal d’Esports (SME), en què han participat 220 xiquets i xiquetes de la ciutat, en els dos torns organitzats aquest estiu en diferents instal·lacions i punts a l’aire lliure, i amb totes les mesures sanitàries i de seguretat.

En la clausura del Campus i mentre els xiquets i xiquetes desfilaven per la pista del pavelló poliesportiu municipal de la Bosca per a rebre els seus diplomes i regals, l’alcaldessa ha agraït “l’enorme esforç realitzat per l’SME en l’organització d’aquesta edició de 2020”, en la qual han treballat “amb afany” i han aconseguit un “gran èxit” tant per la participació, com per l’organització.

“Un model a seguir d’estratègia i logística en les complicades circumstàncies actuals”, ha subratllat Maria Josep Safont, i ha destacat que el Campus d’enguany ha estat marcat per un objectiu bàsic: “garantir la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col·laboradors”.
Així mateix, ha manifestat que el Campus s’ha pogut dur a terme “gràcies a la col·laboració de clubs esportius i del personal voluntari, i al treball de monitors, tècnics i, també, a la participació en forma de patrocini o suport de fins a dotze empreses col·laboradores”.

El VII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu s’ha dut a terme des del 13 de juliol al 14 d’agost, i han participat un total de 220 xiquets i xiquetes organitzats en grups del voltant de 10 integrants i en dos torns: el primer del 13 al 24 de juliol, amb 130 participants, i el segon del 27 de juliol al 14 d’agost, amb 90 participants.

Aquest estiu el Campus s’ha adaptat amb mesures de seguretat i de prevenció contra la Covid-19, per la qual cosa la majoria de les activitats esportives s’han realitzat a l’aire lliure i en diferents instal·lacions, i totes en grups reduïts de no més de 10 participants en horari de 9h a 13h.

En aquesta edició s’ha conjugat, un estiu més, la pràctica esportiva amb l’adquisició de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut dels xiquets, xiquetes i joves de la ciutat. Amb la pràctica de més d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, també han comptat amb esmorzars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podològica.

El Campus Multiesportiu i d’hàbits saludables s’engloba dins del Pla PATI de promoció de la pràctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga més saludable.

Prèviament a la clausura del Campus, l’alcaldessa ha participat un divendres més com a guia d’excepció per a alguns grups de xiquets i xiquetes participants del Campus, als quals ha acompanyat, explicat i orientat sobre els llocs d’interés cultural més importants de la ciutat de Borriana. Aquesta activitat s’emmarca en la programació i planificació del Campus Multiesportiu i consisteix en una gimcana que compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Turisme, en la qual visiten i descobreixen diferents llocs d’interés cultural o històric de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari