Visites al Clot de la Mare de Déu de Borriana, primer paratge natural de la Comunitat Valenciana

L’activitat d’oci turístic és tots els dimecres a les 18 hores

Visites al Clot de la Mare de Déu de Borriana, primer paratge natural de la Comunitat Valenciana
19/08/2020 -

Les visites al Clot de la Mare de Déu de Borriana són una de les grans apostes per l’oci turístic de l’Ajuntament de Borriana. Es tracta d’una activitat dirigida a tots els públics que es porta realitzant des de juliol tots els dimecres a les 18 hores, i durarà tot el mes d’agost.

És una de les propostes organitzades per la regidoria de Turisme, per a poder gaudir d’un dels espais més representatius de la ciutat, on es pot estar en contacte amb la naturalesa i realitzar pràctiques esportives.

El recorregut té una duració d’una hora i mitja, aproximadament. També té un màxim de 22 persones per visites i es requereix reserva prèvia a través del 964 587 078 o acudint a la Tourist Info l’Arenal (en la Tinença d’Alcaldia del Port).

Els participants en l’activitat hauran d’acudir a la Torre de la Mar deu minuts abans que comence i hauran d’usar obligatòriament la mascareta durant tot el recorregut. El guia turístic portarà als assistents per la sendera del Clot passejant, donant a conéixer totes les espècies del bosc de ribera i la fauna del parc, fins que arriben a una barca, d’ús voluntari, que farà un recorregut en el llit fluvial del paratge natural.

El Clot de la Mare de Déu va ser declarat pel Consell en 2002 el Primer Paratge Natural de la Comunitat Valenciana. Discorre per la ribera del riu Anna i, a més, és un dels escassos exemples de bosc de ribera presents a la Plana Baixa. L’om és l’arbre predominant, encara que també es poden observar àlbers, xops lledoners i salzes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari