Borriana organitza visites guiades gratuïtes per a descobrir la història de la ciutat i el Clot de la Mare de Déu

Les visites guiades es realitzaran durant els mesos de juliol i agost i encara que són gratuïtes requereixen inscripció prèvia[

Borriana organitza visites guiades gratuïtes per a descobrir la història de la ciutat i el Clot de la Mare de Déu

L’Ajuntament de Borriana ha presentat la programació de visites turístiques per als pròxims mesos d’estiu. En aquesta iniciativa, s’inclouen visites guiades gratuïtes a llocs emblemàtics de la ciutat com el Clot de la Mare de Déu i el centre històric de Borriana. Amb aquesta programació, aquesta localitat castellonenca, coneguda per ser seu d’un dels festivals més destacats de cada estiu com l’Arenal Sound, busca situar-se en el mapa de la província com un referent turístic i posar en valor el seu patrimoni històric.

En concret, els qui assistisquen a aquestes visites descobriran de la mà d’un guia especialitzat el barri antic de Borriana des d’una perspectiva modernista, històrica, arqueològica i medieval. Les visites guiades tenen diferents temàtiques per a poder conéixer la ciutat, com a punt d’inici des de la Plaça Major en totes elles. Mentre que en les visites al Clot de la Mare de Déu inclouran un recorregut amb diverses parades sobre la història i la biodiversitat del Paratge Natural Municipal a més d’un passeig amb barca i una degustació de licors i dolços autòctons elaborats amb taronja.

Les visites són gratuïtes per a tots els públics encara que tenen places limitades, per la qual cosa els interessats a visitar el Clot de la Mare de Déu hauran de fer-ho a través de www.itinerantur.com o contactant amb el telèfon 964 30 19 13. En el cas de les visites guiades pel centre històric, les inscripcions es realitzen a través de www.entradadirecta.com.

Programació de les visites

Totes les visites es poden fer de manera gratuïta, encara que sí que és necessari inscriure’s prèviament a través d’un telèfon o una pàgina web. El recorregut per l’espectacular paratge natural del Clot de la Mare de Déu es realitzarà tots els dimecres de juliol i agost de 18 a 20 hores. En concret, seran els següents dies: Els dimecres 5, 12, 16 i 26 de juliol de 18 a 20h, així com els dimecres 9, 16, 23 i 30 d’agost.

En el cas dels recorreguts pel barri antic de la ciutat, els participants podran conéixer la Borriana Modernista els dissabtes 1 i 29 de juliol a les 19 hores; la Borriana Històrica els dissabtes 8 de juliol i 12 d’agost amb possibilitat de dos grups a les 19 i 19.30 hores; la Borriana Medieval Nocturna els dissabtes 22 de juliol i 19 d’agost amb possibilitat de dos grups a les 22 hores; i una ruta arqueològica per la ciutat els dissabtes 15 de juliol i 26 d’agost a les 19 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari