Borriol notifica 20 casos positius de COVID-19

L’Ajuntament informa que els casos estan controlats

Borriol notifica 20 casos positius de COVID-19
18/08/2020 -

L’Ajuntament del municipi de Borriol, situat a la província de Castelló i tenint 5.322 habitants, ha emés un comunicat oficial en el qual s’informa que el nombre de casos positius actuals és de 20.

L’Alcalde de Borriol, Hèctor Ramos, ha informat que els positius comprenen tot el poble, tant el nucli urbà, com urbanitzacions, nuclis poblacionals i disseminats.

Des de l’Ajuntament s’informa que tots els casos estan controlats sota les directrius dels professionals sanitaris del Centre de salut de Borriol, així com totes les persones que han estat amb contacte amb aquests casos.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha pregat a la població que aquells que tinguen símptomes, encara que siguen lleus, es posen en contacte amb el Centre de Salut telefonant al 964 738 220. També es recorda seguir les indicacions que han donat els professionals sanitaris, tant si el resultat de la prova PCR és negatiu, com si s’esperen els resultats o s’espera una cita per a realitzar-se la prova, cal quedar-se a casa de manera aïllada.

Es recorda també que és fonamental seguir extremant les mesures de prevenció de contagi, amb un ús obligatori de mascareta, mantenir la distància de seguretat, rentar-se les mans freqüentment i evitar aglomeracions.

El comunicat conclou amb una crida als veïns de Borriol: “Cal seguir actuant amb molta precaució, cuidant-nos entre tots i totes, i mostrar que Borriol unit pot fer front al coronavirus”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari