Ajuntaments i partits polítics llancen innocentades per a donar un toc d'humor al 2020

Ajuntaments i partits polítics llancen innocentades per a donar un toc d'humor al 2020
28/12/2020 -

Ajuntaments, partits polítics i perfils privats de les xarxes han aprofitat la viralitat i el Dia dels Sants Innocents per a posar un toc d’humor a l’any amb les innocentades.

Els veïns i veïnes d’Almassora han caigut en la broma que la nova temporada de ‘La que se avecina’ s’anava a rodar en el municipi. El consistori s’ha unit a la innocentada llançada per l’actor onder Víctor Palmero, Alba Recio en la sèrie, que en el seu perfil de Twitter ha explicat que “una part de l’elenc, amb Pablo Chapela, Jordi Sánchez o Miren Ibarguren” anaven a rodar la nova temporada de la sèrie d’humor que tant triomfa a Espanya. Així mateix, l’ajuntament ha fet broma amb què s’anava a fer un càsting entre els veïns i veïnes.

No obstant això, no ha sigut l’única broma de la jornada. Els ‘orelluts’ també s’han sorprés en llegir que el futbolista italià Mario Balotelli fitxava pel CD Castelló amb un contracte per als pròxims 3 anys.

La formació Compromís per Vila-real ha emés a primera hora també un comunicat en el qual afirmaven a la premsa estar estudiant la proposta de l’alcalde, José Benlloch, d’assumir la regidoria d’Educació per a la resta de la legislatura.

Sens dubte, molta gent s’ha sorprés i ha caigut en les bromes del Dia dels Sants Innocents per a posar un punt d’humor a aquest 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari