Sanitat registra brots a Onda, Vila-real i la Vall d'Uixó

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confinat una altra residència d’estudiants a València

Sanitat registra brots a Onda, Vila-real i la Vall d'Uixó

Els equips de rastreig han localitzat nous brots en municipis de la província de Castelló, tots ells d’origen social. Així ho ha anunciat en la seua última actualització de dades de la pandèmia de la COVID-19, en la qual s’han registrat 1.413 nous contagis confirmats amb PCR o antígens en la Comunitat Valenciana, 199 d’ells a la província de Castelló.

Alguns dels brots registrats a la província són: tres a Onda, amb 7, 3 i 5 casos positius; un a Vila-real, amb tan sols 3 persones contagiades; i un altre a la Vall d’Uixó, en aquest cas amb 4 casos. Tots ells, d’origen social, àmbit en el qual més s’estan produint els brots de la segona ona.

A més, Castelló de la Plana ha registrat un nou brot amb 3 persones, les mateixes que s’han contagiat en un brot a Llucena del Cid, segons les dades de Sanitat.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública també ha informat del confinament d’una altra residència d’estudiants a València, l’Ausias March, en la qual 72 joves han donat positiu després d’un garbellat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari