Vola al col·le a Castelló: aquest és el Calendari escolar del curs 2022-2023

El pròxim curs arranca el 12 de setembre i comptarà amb dos períodes de vacances i diversos festius

Vola al col·le a Castelló: aquest és el Calendari escolar del curs 2022-2023

Són moltes les famílies que ja han acabat les seues vacances amb la volta al col·le a Castelló molt present, encara que enguany les classes començaran més tard en els centres educatius de la Comunitat Valenciana. Un calendari escolar que arrancarà el 12 de setembre i que ja ha donat a conéixer la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Calendari escolar Castelló 2022-2023

Respecte al calendari escolar de Castelló del curs 2022-2023, enguany començarà més tard de l’habitual, dilluns que ve 12 de setembre, per a donar més marge a l’organització del nou curs, en la qual hi haurà més canvis en horaris, assignatures i continguts.

Aquesta data serà l’inici del curs per a Educació Infantil i Primària, ESO, Batxillerat, Formació Professional, Grau Bàsic, Grau Mitjà i Grau Superior. Tots aquests nivells acabaran les classes el 21 de juny de 2023.

En el cas dels ensenyaments Artístics de Música i Dansa, elementals i professionals, ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny i els ensenyaments Esportius de règim especial començaran el 21 de setembre i finalitzaran el 16 de juny de 2023.

D’altra banda, les vacances del curs 2022-2023 a Castelló seran, com sempre, les de Nadal, del 23 de desembre de 2022 al 6 de gener de 2023, tots dos inclusivament; i les de Pasqua, del 6 al 17 d’abril de 2023, tots dos inclusivament.

Quins seran els dies festius en els centres educatius castellonencs? Segons la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, seran festius el 12 d’octubre, Festa Nacional de l’Espanya; 1 de novembre, Festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció; i l’1 de Maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Així mateix, cada municipi compta amb dies no lectius aprovats pel Consell Escolar Municipal i Ajuntaments.

Set nous centres educatius a Castelló

El nou curs comptarà amb set nous centres educatius a les comarques de Castelló, amb 2.100 alumnes beneficiats per les noves instal·lacions. El CEIP Ambaixador Beltran d’Almassora, el nou aulari del CRA Palància Espadà a Castellnou i el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de Polpís seran els tres centres que obriran les portes el pròxim 12 de setembre.

Al llarg del curs, a aquests se sumaran altres quatre espais: el CEIP Herrero i el CEIP Vicent Marçà de Castelló de la Plana; el CEIP Santa Quitèria d’Almassora i el CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari