Calendari de vacunació: aquest és l'horari dels punts estables a Castelló aquesta setmana

Veïnat de Castelló i el Grau, L’Alcora, Almassora, Borriol, Benicàssim, Orpesa i Torreblanca podran acudir a vacunar-se en aquestes instal·lacions

Calendari de vacunació: aquest és l'horari dels punts estables a Castelló aquesta setmana
17/01/2022 -

La campanya de vacunació continua en auge en la Comunitat Valenciana aquesta setmana, oferint la possibilitat d’immunitzar-se a les persones amb edats compreses entre els 40 i 59 anys, els recitats i aquells que vulguen vacunar-se amb primera o segona dosi.

Des de hui, 17 de gener, fins al dijous 20, s’estaran administrant a l’hospital de campanya de Castelló dosis de reforç a persones d’entre 40 i 59 anys. Aquests hauran d’acudir amb cita prèvia, que hauran rebut dies abans per SMS. L’horari de vacunació és de 9 h a 14 h.

També hui, 17 de gener, i el dimecres 19, podran acudir al punt de vacunació en la Pèrgola tots aquells que no van assistir a la seua cita inicial i que hagen sigut recitats per SMS. L’horari serà a la vesprada, de 16 h a 21 h.

Finalment, el divendres 21 de gener persones que no hagen rebut encara la primera o la segona dosi preferentment tindran la possibilitat d’immunitzar-se sense cita prèvia, també en la Pèrgola de 16 h a 21 h.

Fins al moment i segons últimes dades de la Conselleria de Sanitat, en la Comunitat Valenciana s’han administrat un total d’1.745.961 dosis de reforç, 228.957 a la província de Castelló. Aquestes han anat destinades a persones des dels 40 fins als 70 anys o més, persones immunodeprimides, personal de residències i sociosanitari, persones que van rebre una dosi de vacuna Janssen com primovacunació, i treballadors que van rebre pauta homòloga d’AstraZeneca com primovacunació, generalment professorat i Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

Fa pocs dies, la Comissió de Salut Pública va autoritzar la dosi de reforç per a la població d’entre 18 i 39 anys, que s’administrarà per ordre d’edat i prioritzant a les persones que faça més temps que es van vacunar amb la pauta inicial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari