Portar el permís de conduir en el mòbil ja és possible

La DGT llança miDGT, una aplicació gratuïta disponible per a dispositius iOS i Android

Portar el permís de conduir en el mòbil ja és possible

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha fet possible portar el permís de conduir en el mòbil. Ho ha fet a través de miDGT, una aplicació gratuïta disponible per a dispositius iOS i Android que permet a conductores i conductors, així com a titulars dels vehicles, portar el permís de conducció i la resta de documentació en el mòbil.

Aquesta és “una eina més” que es posa en marxa des de Trànsit per a evitar desplaçaments després de decretar-se l’estat d’alarma en tot el territori des de dissabte passat a causa de la propagació del coronavirus COVID-19.

A conseqüència del decret, el dilluns es va suspendre temporalment l’atenció presencial en les prefectures de trànsit, per la qual cosa l’organisme està treballant a incrementar els canals per a realitzar els tràmits que ha de fer la ciutadania amb normalitat, però des de casa.

Per a poder accedir a l’aplicació, és necessari estar donat d’alta en el sistema Cl@ve, plataforma d’identificació segura per a relacionar-se electrònicament amb l’Administració General de l’Estat. Així, una vegada identificat l’usuari, els accessos successius es realitzaran amb la petjada o el patró de seguretat registrat i es podrà accedir al permís de conduir i a la resta de documentació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari