Almenara celebrarà el dissabte la 10K de l'IVASPE

Participaren atletes de tots els cossos i forces de seguretat, així com d’emergències

Almenara celebrarà el dissabte la 10K de l'IVASPE
02/10/2019 -

El municipi d’Almenara serà dissabte que ve la primera localitat de la província de Castelló que aculla la carrera 10k de l’IVASPE després de la celebració a València (en dues ocasions) i a Elx durant els anys anteriors. La carrera de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències compta ja amb més de 200 participants inscrits pertanyents a les forces i cossos de seguretat així com a les emergències.

Així, el dissabte a la vesprada es podrà gaudir a Almenara “d’una carrera única que tindrem l’honor d’organitzar” segons ha explicat el Cap de la Policia Local d’Almenara, Javier Navarro, i en la qual participaran “guàrdies civils, policies locals, policies nacionals, policies de la unitat adscrita (autonòmics), bombers, voluntaris de Protecció Civil, militars de l’UME i tota aquella persona vinculada al món de la seguretat i les emergències”.

Per a l’ocasió s’ha dissenyat un recorregut nou per la localitat adaptat a un traçat de 5 quilòmetres que hauran d’afrontar els participants donant dues voltes al mateix per a completar els 10k previstos. Així, la prova partirà a les 18 hores del Molí d’Arròs, on també se situarà la línia de meta, i des d’ací els participants aniran per l’Avinguda País Valencià, per a girar pel carrer Major i endinsar-se en el nucli històric. Passaran pels carrers Cisterna, Muro, Castelló i Moncofa per a creuar de nou País Valencià i dirigir-se al carrer la Llosa, d’ací als magatzems i passaran pel carrer Estació. Després s’endinsaran en el camí Cabeçol, per a passar per la Ronda Joan Fuster, i culminar pels carrers Nelson Mandela, Casablanca i acabar el recorregut en la Plaça del Molí després de donar dues voltes.

Des de la Policia Local d’Almenara s’està informant de la prova i el seu recorregut a tots els veïns i veïnes, amb l’objectiu que els carrers afectats per la prova queden lliures de vehicles per a la celebració d’aquesta, igual que es dóna avís dels talls de trànsit. Així se sol·licita la col·laboració per a aquest esdeveniment únic, qüestió que la Policia Local agraeix als veïns de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari