El Casal Jove de Benicàssim reprén a l'octubre la seua activitat

Un berenar i assemblea obrirà el 4 d’octubre la programació per als joves d’11 a 17 a anys

El Casal Jove de Benicàssim reprén a l'octubre la seua activitat
17/09/2019 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Joventut, reprén l’activitat en el Casal Jove després de la temporada estival. Un berenar i assemblea el pròxim 4 d’octubre obriran la programació gratuïta dirigida als joves 11 a 17 anys. Com ha indicat la regidora de Joventut, Vanessa Batalla, “el Casal Jove tornarà a obrir les seues portes a l’octubre per a continuar oferint oci alternatiu als joves del municipi”.

Les activitats programades tindran lloc els divendres de 17 a 21 hores i els dissabtes de 17 a 20 hores. Després de la jornada de retrobament, els joves tindran una cita en el Casal Jove el dissabte 5 d’octubre amb motiu del torneig del ping-pong. El divendres 11 d’octubre es treballarà en el disseny del logo de l’espai juvenil i la programació continuarà el dissabte 19 amb un taller de xapes.

I amb l’arribada de Halloween, els joves decoraran el Casal Jove el divendres 25, mentre que el dissabte 26 està reservat per a la projecció d’una pel·lícula de terror. Finalment, i com és habitual, el Casal Jove tornarà a obrir les seues portes en horari extraoficial el 31 d’octubre perquè els xics i xiques d’11 a 17 anys puguen passar la nit realitzant activitats i jocs relacionats amb la nit de Halloween. Durant la vesprada, els joves podran participar en la cercavila que tindrà lloc pels carrers del municipi i, partir de les 21 hores, l’activitat es traslladarà al Casal Jove on els assistents gaudiran d’una terrorífica jornada nocturna que s’allargarà fins a les 9.00 hores.

Vanessa Batalla ha recordat que les activitats programades cada mes “es consensuen entre tots en les assemblees que tenim cada mes i en les quals participen la regidoria, els monitors i els propis joves ja que aquests últims són els que més saben sobre les activitats que necessiten i més valoren aquest sector de la població. En definitiva, amb aquesta dinàmica participativa, el que pretenem aconseguir és que les activitats siguen adequades als gustos i necessitats dels nostres joves”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari