Castelló es posiciona com la segona província amb menys incidència de positius per coronavirus

La província compta amb 706 casos actius, el que representa un 12,4% del total des de l’inici de la pandèmia

Castelló es posiciona com la segona província amb menys incidència de positius per coronavirus
27/10/2020 -

La província de Castelló és la segona província d’Espanya amb millors dades pel que fa a la incidència del coronavirus en les dues últimes setmanes. Segons les dades aportades pel Ministeri de Sanitat, només una altra província presenta estadístiques més positives, Lugo.

Si la mitjana nacional d’incidència acumulada en els últims 14 dies es troba a 410,18 positius per 100.000 habitants a Castelló aquesta dada baixa fins als 163 casos. Cosa que, baixa la mitjana de la Comunitat Valenciana, encara que les tres províncies valencianes son junt amb la gallega, les quatre que presenten millors registres a la península. Pel que fa als últims 14 dies, a València s’ha registrat una incidència acumulada de 205 infectats per cada 100.000 habitants, mentre que a Alacant 207.

No obstant això, pel que fa a la quantitat diària de positius anunciats diàriament, la província de Castelló registra molts menys casos que les altres regions de la Comunitat. Castelló anota uns 81,14 casos de mitjana en els darrers 7 dies, mentre que la província de València en registra 487,42 positius diaris i Alacant uns 361,14 de mitjana.

Una diferència en la quantitat de positius diaris que es trasllada també a les informacions més recents publicades ahir pel Ministeri de Sanitat, que diagnosticava 197 nous casos a Alacant, 157 a la província de València i només 2 casos en tota la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari