Els centres de salut de diversos municipis tan sols atendran urgències hui

Hui, 7 de desembre, és jornada festiva per als centres de salut de sis municipis i de la capital

Els centres de salut de diversos municipis tan sols atendran urgències hui

Diversos centres de salut i consultoris de municipis castellonencs i de la capital funcionaran com un dia festiu hui dilluns, 7 de desembre, vespra de la Immaculada del 8 de desembre, segons ha informat el Departament de Salut de Castelló a través dels seus canals de comunicació. Això significa que els centres que facen “pont” oferiran tan sols assistència sanitària d’un dia festiu, és a dir, atenció d’urgències.

En concret, en la capital de la Plana, tots els centres sanitaris i consultoris funcionaran com un festiu atenent urgències. Els únics que oferiran servei ordinari seran els del Grau: el CSI Grau, el Consultori Grau de Castelló i el Consultori La Marjaleria. Per tant, els ambulatoris del Barranquet-Perpetuo Socorro, Fernando el Católico, Gran Via, Illes *Columbretes, Palleter, Constitució, Pintor Sorolla, Quadra Salera, Grupo Reyes, Benadresa, Rafalafena, Sant Agustí i 9 d’Octubre tan sols oferiran urgències.

D’altra banda, segons ha detallat el Departament de Salut de Castelló, sis municipis de la província també tindran els seus centres en servei exclusiu d’urgències. Es tracta dels d’Almassora, Llucena, Borriol, Albocàsser i Torreblanca.

Aquesta mesura respon a la jornada festiva fixada per la Taula Sectorial de Sanitat en substitució dels festius locals suspesos per recaure dins del període d’alarma per la pandèmia de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari