Sis centres de salut castellonencs obriran a les vesprades aquest estiu

En total en la Comunitat Valenciana s’obriran 77 ambulatoris a la vesprada per a complementar el Pla de Vacances i Reforços de Sanitat

Sis centres de salut castellonencs obriran a les vesprades aquest estiu

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat quins són els centres de salut de Castelló que obriran a la vesprada aquest estiu per a atendre la ciutadania que el necessite. En total seran 77 els ambulatoris de tota la Comunitat Valenciana que formen part del programa després de mesos d’atenció telefònica per a frenar l’avanç del coronavirus i el reforç del rastreig de casos.

En concret, Barceló ha indicat que els centres de salut que obriran a les vesprades a Castelló són el de Vinaròs (departament de Vinaròs), Benicàssim (departament de Castelló-Hospital General), Borriana I, Vall d’Uixó I, Onda I i el Centre Sanitari Integrat de Vila-real Carinyena (tots ells pertanyents a la Plana). Tal com ha explicat, aquesta decisió s’ha pres perquè són algunes de les grans ciutats “on hi ha més personal i més ambulatoris podran estar oberts i funcionar en eixe horari vespertí”.

Malgrat això, no obriran tota la vesprada ni cada dia. Ho faran de dilluns a dijous fins a les 19.00 hores, “respectant sempre el dret a les vacances dels professionals i segons les necessitats de cada departament”.

Segons la titular de Sanitat, l’objectiu és “que els ciutadans puguen ser atesos també en aqueix horari, respondre a totes les necessitats conjugant sempre la prestació assistencial amb el merescut descans dels professionals, tot això d’acord amb cadascun dels departaments amb els quals s’ha analitzat la situació i les necessitats que cal cobrir.”

En la Comunitat Valenciana obriran un total de 77 centres de salut – 6 d’ells a la província de Castelló, 20 en la d’Alacant i 51 a València- obriran fins a la vesprada aquest estiu per a complementar el Pla de Vacances i Reforços i complir, així, amb les necessitats assistencials de la població, mantenir la vigilància de la pandèmia del coronavirus i afrontar la volta a la normalitat. La inversió que es destinarà és de 62.700.483 euros, segons la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari