Almenara tanca les instal·lacions socials, culturals i esportives pel coronavirus

Almenara tanca les instal·lacions socials, culturals i esportives pel coronavirus
12/03/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara a través d’un decret d’alcaldia, seguint la normativa vigent i les instruccions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, així com del Ministeri de Sanitat ha ordenat la suspensió de les activitats esportives i culturals en la localitat a causa de la necessitat d’adoptar mesures extraordinàries per la situació d’emergència derivada de la pandèmia COVID-19 fins al pròxim 31 de març, inicialment.

Per aquesta raó les Biblioteques Municipals, el Centre de FPA i Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, el Local de l’Associació de jubilats La Creueta, el Local de l’Associació Musical Santa Cecília, el Casal Jove, la Cambra agrària, el Local d’Associacions de l’antic ajuntament, així com totes les instal·lacions esportives municipals, inclòs el camp de futbol, quedaran tancades fins al 31 de març, excepte ordre que indique el contrari.

A més se suspén o ajorna qualsevol altra activitat esportiva o cultural organitzada o autoritzada per l’Ajuntament d’Almenara, siga en via pública o en edificis municipals. Al mateix temps se suspenen les visites turístiques i visites guiades en tot el terme municipal igual que s’ajorna la Jornada de la Línia XYZ prevista per al 21 de març.

Al mateix temps, i seguint les recomanacions, per a evitar concentracions de gent en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, serà necessari demanar cita prèvia a través del telèfon 962624801. També es recomana a les associacions que eviten realitzar activitats que suposen concentració de personal i al conjunt de la població no acudir a llocs amb aglomeració de gent, si no és necessari. Finalment es demana a la ciutadania que seguisquen les recomanacions donades pel Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari