Aquests són els cinemes d'estiu 2023 a les platges de Castelló

Diversos municipis de la costa han programat cinema nocturn en les seues platges amb accés gratuït

Aquests són els cinemes d'estiu 2023 a les platges de Castelló

Aquestes vacances, diversos municipis de platja a Castelló han programat cinema d’estiu per a gaudir de pel·lícules cada setmana a la nit i amb accés gratuït. Una iniciativa dirigida especialment a famílies que permetrà combatre les caloroses nits d’estiu en primera línia de la mar en localitats com Benicàssim, Castelló de la Plana, Orpesa i Peníscola.

Cinema d’estiu a Castelló de la Plana

En el cas de Castelló de la Plana, la platja del Pinar acull diverses projeccions els divendres entre el 14 de juliol i el 25 d’agost a les 22.30 hores. La pantalla estarà situada al costat del punt bebé i el camp de futbol Javier Marquina i totes les pel·lícules estan subtitulades per a persones sordes.

Així, aquest divendres 14 de juliol el públic gaudirà de ‘Space Jam’ a les 22.30 hores; el 21 de juliol serà el torn d”Animales fantásticos: los secretos de Dumbledore’; el 28 de juliol, ‘¡Canta! 2’; el 4 d’agost, ‘Elvis’; l’11 d’agost, ‘El método Williams’; el 18, ‘Supermascotas’; i el 25 d’agost, ‘Padre no hay más que uno 3’.

Cinema d’estiu a Benicàssim

D’altra banda, Benicàssim torna a oferir cinema d’estiu en les pròximes setmanes, tant dins del municipi com a la platja. D’una banda, hi haurà projeccions els dimecres de juliol i agost a les 21.30 hores en el CEIP Palmerar amb accés gratuït i dins del cicle ‘Dimecres de cinema’.

Dimecres que ve 12 de juliol arranca el cicle amb la pel·lícula ‘DC Liga de Supermascotas’; el 19 serà el torn de l’oscaritzat film de Disney ‘Encanto’; el 26 de juliol ‘Space Jam, Nuevas leyendas’; el 2 d’agost d”Encharted’; el 9 d’agost ‘Padre no hay más que uno 3’ i el 16 acomiada el cicle ‘Los secretos de Dumbledore’.

A aquestes propostes se sumen les de la platja, a Heliòpolis, Els Terrers i l’Almadrava tots els dilluns a les 22.00 hores fins a setembre. Així, el dilluns 17 de juliol serà el torn d”El olvido que seremos’ en Els Terrers; el 24, ‘El rey ciervo’ en l’Almadrava; i el 31 de juliol, ‘Belfast’ a la platja Heliòpolis.

Respecte a agost, el dilluns 7 continua el programa amb ‘Lightyear’ a la platja Els Terrers; el 14 és el torn de ‘Gargarine’ en Almadrava; ‘Raya y el último dragón’ segueixen a la platja Heliòpolis el 21 d’agost; i finalment, ‘La brigada de la cocina’ acomiada el cicle en Els Terrers el dilluns 28 d’agost.

Orpesa

Orpesa també comptarà amb projeccions a les seues platges aquest estiu 2023, en aquest cas els diumenges a les 22.00 hores amb accés lliure. ‘Lightyear’ arriba aquest diumenge 16 a la platja de la Conxa; ‘A todo tren’ continua el 23 a la platja Les Amplàries (carrer Les Roquetes) i el 30 serà el torn de ‘Space Jam: Nuevas leyendas’, a la platja de la Conxa.

El diumenge 6 d’agost continua ‘Uncharted’ en Les Amplàries; el diumenge 13, ‘Spider Man No Way Home’ en la Conxa; el 20, ‘DC. Liga de supermascotas’ en Les Amplàries; el 27 serà ‘Padre no hay más que uno 3’ en la Conxa; i ‘El secreto de Vicky’ acomiadarà el programa el 3 de setembre en Les Amplàries.

Peníscola

Peníscola ofereix cinema d’estiu des del primer divendres de juliol i ho farà fins al 25 d’agost a la Platja Sud, cada divendres a les 22.30 hores i amb accés gratuït. Aquest divendres la projecció serà la de ‘El método Williams’; el 21 de juliol la de ‘DC. Liga de Supermascotas’; i el 28, la de ‘Spider Man No Way Home’.

Per a agost, el 4 es podrà gaudir de ‘Space Jam: Nuevas leyendas’; l’11, de ‘A todo tren: destino Asturies; el 18, de ‘Lightyear’; i el 25, de ‘Padre no hay más que uno 3’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari