Climent dona suport a la participació d'empreses de la Comunitat Valenciana en la fira Gulfood de Dubai

Vint-i-dues empreses agroalimentàries de la Comunitat Valenciana participen en la fira Gulfood

Climent dona suport a la participació d'empreses de la Comunitat Valenciana en la fira Gulfood de Dubai
14/02/2022 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha viatjat a Dubai per a fer costat a les empreses que participen en la fira agroalimentària Gulfood 2022.

Vint-i-dues empreses de la Comunitat Valenciana participen fins al pròxim 17 de febrer en la fira Gulfood, la més important per al sector agroalimentari en Emirats, Àfrica i Oceania.

Catorze d’aquestes empreses ho fan de forma agrupada amb el suport de l’Ivace en el Pavelló d’Espanya organitzat per ICEX. L’Ivace ha sufragat el 50% del cost de l’estand agrupat i ha realitzat la captació d’empreses importadores a través de la seua antena a Dubai, present en el certamen per a fer costat a les empreses durant l’esdeveniment. Les huit restants participen de manera individual en el certamen.

Rafa Climent ha fet un recorregut pels estands de les empreses valencianes per a conéixer de primera mà les seues expectatives en un certamen que significa per a moltes d’elles “reprendre l’activitat presencial després de l’aturada ocasionada per la pandèmia”.

“Volem estar al costat de les empreses en l’obertura de nous mercats i en la promoció dels seus productes en els mercats exteriors”, ha assenyalat.

Climent ha destacat la gran qualitat dels productes de la Comunitat Valenciana i el bon fer de les empreses. “Les empreses de la Comunitat Valenciana són un referent en les fires internacionals. En aquesta ocasió les nostres empreses representen el 18% de les empreses espanyoles presents en aquesta fira”, ha afirmat.

Després de la visita a la fira, Climent i Maria Dolores Parra han visitat el Pavelló d’Espanya en l’Expo Dubai 2020.

Pla de Promoció Exterior

La participació en la fira Gulfood és una de les accions contemplades en el Pla de Promoció de l’Ivace, integrat en 2022 per 65 accions en diferents mercats d’oportunitat.

“Un pla amb el qual facilitem la presència d’empreses valencianes en aquells certàmens internacionals que considerem més interessants i que conté altres accions per a aconseguir una major promoció de les empreses i productes de la Comunitat Valenciana en els diferents mercats”, ha assenyalat Climent.

Climent ha destacat que el 15% de les accions contemplades en el pla de Promoció Exterior són accions específiques per al sector agroalimentari, que concentra el 22% de les exportacions de la Comunitat Valenciana.

Entre les accions per al sector figuren quatre fires internacionals als Estats Units i el Regne Unit, tres presentacions d’oferta al Japó, sud-est asiàtic i Corea i dues trobades empresarials a Islàndia i Itàlia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari