Tres centres educatius amb alumnat confinat en la primera setmana del curs a Castelló

La Conselleria d’Educació ha informat que el 98,8% dels col·legis i instituts de la província de Castelló han iniciat el curs amb normalitat

arxiu

Tres centres educatius amb alumnat confinat en la primera setmana del curs a Castelló

Fa una setmana, 94.427 estudiants de col·legis i instituts públics de la província de Castelló tornaven a xafar les aules després de les vacances d’estiu i els mesos de docència en línia pel confinament. Una tornada a l’escola atípica marcada per les estrictes mesures d’higiene que s’hauran de seguir en els centres educatius, començant per la incorporació progressiva a les classes fins al divendres. Hui, la Conselleria d’Educació ha anunciat que 15 grups d’estudiants de tres centres s’han hagut de confinar aquesta primera setmana del curs 2020-2021 a les comarques castellonenques.

Tal com s’ha informat des de la conselleria liderada per Vicent Marzà, dels 1.845 centres educatius públics i concertats de la Comunitat Valenciana, el 99,4% ha finalitzat la primera setmana del curs sense cap aula confinada parcial o totalment. En concret, sols alumnes de 12 centres educatius valencians han hagut de fer-ho per a complir amb les directrius marcades per les autoritats sanitàries.

En el cas de la província de Castelló, el 98,8% dels 249 dels centres educatius no tenen cap grup confinat. L’1,2% restant són alumnes i alumnes de 15 grups de 3 centres que s’han hagut de confinar en les seues llars. En el cas d’Alacant, també s’han confinat quatre grups de 3 centres educatius, mentre que a les aules valencianes l’han hagut de fer 13 grups de 6 centres educatius.

Segons els percentatges oferits des de la Conselleria d’Educació, Castelló ha patit una mica més en aquesta primera setmana de tornada al col·le. En aquestes comarques s’ha hagut de confinar l’1,2% de l’alumnat, enfront del 0,6% de València i el 0,5% d’Alacant.

En aquest cas, l’estudiantat que ha hagut de confinar-se en les seues llars s’ha passat a l’ensenyament a distància amb el pla ‘MULAN 21’, que compta amb eines de treball telemàtic com a Web Família, AULES i el servei de videoconferència WebEx, en el qual poden seguir en directe les classes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari