Com aconseguir l'abonament de Rodalia gratis a Castelló

Sánchez ha anunciat que els abonaments multiviatge operats per Renfe seran gratuïts durant quatre mesos

Com aconseguir l'abonament de Rodalia gratis a Castelló

Els abonaments multiviatge de Rodalia, Rodalies i Mitjana distància ferroviàries seran gratuïts a Espanya durant quatre mesos, tal com va anunciar ahir el president del Govern, Pedro Sánchez, durant el Debat de l’Estat de la Nació celebrat en el Congrés. Una mesura de la qual es podrà beneficiar la ciutadania a partir de setembre, per la qual cosa t’expliquem com aconseguir l’abonament gratis de Rodalia a Castelló.

Tal com va explicar el mateix cap de l’Executiu, aquesta iniciativa pretén impulsar al màxim l’ús d’aquest tipus de transport públic col·lectiu “per a garantir la mobilitat obligada quotidiana amb un mitjà de transport segur, fiable, còmode, econòmic i sostenible”, davant la inflació per l’increment sostingut dels preus de l’energia i els combustibles.

Quins abonaments són gratis a Castelló?

D’acord amb Moncloa, seran gratis els títols multiviatge dels serveis ferroviaris de Rodalia, Rodalies a Catalunya i Mitjana distància que estiguen prestats per Renfe. D’aquesta manera, s’haurà de continuar pagant per bitllets individuals.

Aquesta gratuïtat inclou els bons de 10 viatges regionals, la targeta de 10 viatges senzilla i lliure i l’abonament mensual regional.

Quant temps serà gratis?

Segons Sánchez, aquesta gratuïtat entra en vigor dijous que ve 1 de setembre, coincidint amb la volta de les vacances, fins al 31 de desembre de 2022, per la qual cosa s’aplica durant quatre mesos.

No obstant això, si la situació econòmica no millora en aqueix període, no es descarta ampliar la mesura a més temps.

Qui pot demanar l’abonament de transport?

Respecte a qui pot aconseguir l’abonament de Rodalia gratis a Castelló, pot ser sol·licitat i utilitzat per tots els habitants espanyols amb residència legal a Espanya. No importa l’edat o renda.

On s’aconsegueix?

On s’aconsegueix l’abonament gratis de Rodalia a Castelló? Tan sols caldrà acudir als establiments destinats a l’expedició de targetes i bitllets múltiples de transport, és a dir, en les estacions de tren de les localitats i ciutats de Castelló i la resta de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari