Com anar a les platges d'Orpesa de manera segura

Coneix les mesures de seguretat per a gaudir de les platges d’Orpesa aquest estiu

Com anar a les platges d'Orpesa de manera segura
17/08/2020 -

Moltes platges estan patint aquests dies aglomeracions de gent, malgrat les recomanacions i les mesures que imposen les autoritats. És per això que l’Ajuntament d’Orpesa ha establit una sèrie de normes per a gaudir de les platges de manera segura.

En primer lloc, s’ha d’accedir a les platges pels passejos habilitats i complir amb les indicacions sobre l’aforament i el servei de salvament i socorrisme, per a evitar aglomeracions. És obligatori mantenir la distància social de 2 metres amb persones no convivents i, a més, s’ha d’utilitzar calçat per a entrar i eixir en les passarel·les habilitades, així com parar atenció als cartells informatius i circular per la dreta.

D’igual manera, cal extremar les mesures higièniques individuals abans d’anar a la platja. Es recomana evitar contacte amb elements d’ús comú, així com disminuir l’ús de vestuaris i llavapeus, en els quals hi haurà un accés màxim d’una persona.

Les ombrel·les no es poden instal·lar a una distància menor de 4 metres entre si i tampoc es podrà col·locar ombrel·les o altres elements en primera línia de platja sense que els seus propietaris siguen presents. De fet, les persones que realitzen aquesta pràctica per a assegurar-se un lloc, seran sancionades amb una multa que pot ascendir fins als 750 euros.

Els passejos en la riba hauran de garantir un distanciament social i s’ha de circular per la dreta. De la mateixa manera, els banyistes han de guardar 2 metres de distància entre si.

S’haurà de fer ús de la mascareta, com a mínim per a accedir a les platges i evitar així possibles contagis.

Tampoc és recomanable la realització d’esports col·lectius, ni romandre més de 4 hores a la platja.

Es recorda, de la mateixa manera, que no s’ha d’accedir a les platges si es tenen símptomes de malaltia. També s’informa sobre la implantació de sistemes de megafonia, perquè els usuaris de la platja puguen estar informats al moment sobre qualsevol esdeveniment, aforament o mesures de seguretat. El servei estava disponible a la platja la Concha, però s’ha ampliat a les platges Morro de Gos i Amplàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari