Comerç engega una nova edició de "Comprar a Vinaròs té premi" amb 1.000€ en xecs

Els clients que realitzen compres iguals o superiors a 20€, des de l’1 fins al 31 d’octubre, podran entrar en el sorteig dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun

Comerç engega una nova edició de "Comprar a Vinaròs té premi" amb 1.000€ en xecs
17/09/2019 -

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat una nova edició de la iniciativa comercial “Comprar a Vinaròs té premi”, amb l’objectiu de fomentar les compres a la localitat i sobretot fidelitzar els clients. Les persones que realitzen compres, iguals o superiors a 20€ als comerços adherits a la campanya, podran aconseguir un dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun per bescanviar-los en els establiments locals.

La regidora Fibla, ha explicat que “per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l’1 fins al 31 d’octubre, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs”. Els mateixos establiments seran els encarregats de dur-les fins a l’urna que s’ha instal·lat a l’Agència de Desenvolupament Local.

Els comerços que vulguen adherir-se a la campanya poden consultar les bases a través del web de l’Ajuntament de Vinaròs, dintre de l’apartat “Economia i Ocupació – Agència de Desenvolupament Local”. Per més informació també es poden adreçar fins a la mateixa seu ubicada al carrer Sant Ramón, on també se’ls facilitarà de forma gratuïta els cartells i les butlletes de participació.

Per acabar Fibla animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d’un gran centre comercial, a més d’una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari