Consum arriba a la platja de Moncofa

Moncofa suma un nou supermercat Consum, que obrirà les portes aquest dijous

Consum arriba a la platja de Moncofa

Consum continua ampliant la seua presència en la Comunitat Valenciana i ho farà amb l’obertura d’un nou supermercat a Moncofa. Concretament, la cooperativa valenciana reforçarà la seua presència en aquesta localitat costanera de Castelló amb la implantació d’una nova superfície comercial en la zona de la platja, que se suma a les dues franquícies Charter que ja disposava.

El nou supermercat de Moncofa està situat en una zona turística de platja, al carrer d’Assuebar, núm. 6, i té una altra entrada pel carrer Argeleta, s/n. Compta amb 1.485 m² de superfície, i disposa de 100 places de pàrquing gratuït per als clients i tres punts de recàrrega per a cotxe elèctric.

L’obertura del supermercat Consum de Moncofa coincideix amb la que realitzarà la cooperativa valenciana, també demà, a Cartagena (Múrcia), contractant un total de 56 treballadors i treballadores d’aquests municipis o poblacions properes, apostant per la conciliació i proximitat dels treballadors al seu domicili particular, així com la generació d’ocupació i riquesa local, com a part dels seus valors cooperatius. D’ells, el 68% són dones.

Amb aquestes noves instal·lacions, Consum aconsegueix les 475 botigues pròpies. Només en la Comunitat Valenciana, la cooperativa compta amb un total de 490 supermercats entre propis i franquícies Charter.

I és que el territori valencià és clau per a aquesta empresa, ja que compta amb la seua seu social a Silla, al costat de la Plataforma de Mercaderies Generals, amb una superfície de 33.000 m². A Quart de Poblet es troba la Plataforma de Frescos, amb 23.000 m² que es complementa en el servei amb la de Riba-roja de més de 12.000 m². A més, la cooperativa ha adquirit recentment una parcel·la de prop de 400.000 m² a Aldaia per a tindre un pulmó de creixement logístic. La plantilla de treballadors de la Cooperativa en la Comunitat és de més de 12.500 persones. Durant l’any passat, la Cooperativa va realitzar compres per valor de més de 907 milions d’euros a proveïdors valencians.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari