Convocada la quarta edició de 'Què fem amb fem?' per a involucrar la joventut en la consciència social al voltant dels residus

arxiu

Convocada la quarta edició de 'Què fem amb fem?' per a involucrar la joventut en la consciència social al voltant dels residus
15/03/2021 -

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de la Universitat Jaume I i el Seminari d’Educació Ambiental de Castelló han convocat la quarta edició del concurs «Què fem amb el fem?», una ferma aposta per l’educació ambiental de la ciutadania del futur com una de les vies per a assolir una major sostenibilitat ambiental. La iniciativa dirigida a la comunitat educativa des d’infantil fins a secundària busca involucrar els joves en la consciència social al voltant de la gestió dels residus que es generen, així com motivar-los a buscar solucions a aquesta problemàtica.

Què fem amb el fem? és un concurs en què es pot participar amb maquetes, vídeos o relats que pretén desenvolupar la creativitat i l’expressió de coneixements científics, matemàtics i tecnològics, mitjançant diferents llenguatges artístics per tal de fomentar una ciutadania críticament activa i responsable per a avançar cap a un model de societat més sostenible. La inscripció en el concurs estarà oberta fins al 20 abril de 2021.

Està adreçat a tots els nivells educatius (infantil, primària, secundària i educació especial), als quals es convida a reflexionar per a prendre consciència sobre la importància que té la gestió dels residus sòlids urbans en la nostra societat. Alguns dels temes proposats són l’economia circular, la recollida selectiva, l’impacte dels residus, la tecnologia de residus o la seua valorització com a recurs, i aspectes al voltant de les «4R»: reduir, reciclar, reutilitzar i recuperar.

La inscripció es realitza mitjançant formulari en línia en aquest enllaç: https://forms.gle/CPV1TXtK9zqgcLn38. Els treballs, que poden presentar-se en valencià, castellà o anglès, cal enviar-los juntament amb el formulari d’inscripció que hi ha en la pàgina de la càtedra, al correu electrònic catedrareciplasa@uji.es fins al 12 de maig de 2021. Els premis es donaran a conèixer a principis de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

Més informació: http://catedrareciplasa.uji.es/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari