Aquests són els talls de llum que patiran diversos pobles de Castelló aquesta setmana

Aquests talls en el subministrament elèctric es faran del pròxim dimarts 26 al dijous 28 de juliol

Aquests són els talls de llum que patiran diversos pobles de Castelló aquesta setmana
25/07/2022 -

Per a garantir la qualitat del servei i la seguretat de les instal·lacions, la companyia elèctrica Iberdrola realitzarà diversos talls de llum en diverses de les localitats de Castelló. En aquesta llista et mostrem quines zones són les afectades i en quins horaris.

Dimarts 26 de juliol

Benicàssim és una de les localitats afectades pel tall de llum. Les obres de manteniment es faran des de les 8 del matí fins a les 14 hores al carrer La Cort 52.

De 10 a 11.30, la Vall d’Alba patirà corts al carrer Ibáñez, Sant Francesc, Dt. Blaya, Dt. Carrascal, Malsa, Dt. Julián, Dt. Martínez, Dt. Roso, Dt. Roures, Dt. Silverio, Po Díhuit, Po Veinticino, Po Vint-i-quatre i la plaça Sant Antoni.

Dimecres 27 de juliol

Onda patirà dues corts: un de 8.30 a 9.15 (en l’avinguda Catalunya i País Valencià i al carrer Alfons el Magnànim, Aragó, Ben Al Abar, Els Furs, Maria Cases i Monsenyor Fernando Ferris) i un altre de 15.15 a 16.00 (en els mateixos carrers).

D’altra banda, Orpesa tancarà el tall elèctric a l’avinguda Faro i el carrer Tarragona de 8 del matí fins a les 10.15.

Dijous 28 de juliol

El municipi d’Almassora tindrà també dos talls de llum: un de mitja hora, que comença a les 8 del matí al carrer Bailén, i un altre amb una duració d’un quart d’hora (el qual comença a les 12.45) en el mateix carrer.

Per part seua, el municipi d’Atzeneta del Maestrat patirà els talls des de les 9 del matí fins a les 11 en els següents carrers i avingudes: avinguda Castelló i avinguda de Meanes, carrer de la Botella, Barranc de la Font, d’Atzeneta d’Albaida, Esquadres, Ordre de Montesa, Llauradors, Pal, Ramaders, Ravalet, Sant Antoni, Sant Bartolomeu, Sant Gregori, Sant Roc, Setena de Culla, Taleca, la Torre d’en Besora, Vall de Verdunc, Vener, Víctimes del Terrorisme, Cementeri, Albocàsser, Vistabella, Coll de la Basa, Esquadres, Polígon, Vistabella I, II, III, IV, V, VI i VIII, Plaça Major i la plaça Divina Pastora.

Onda també patirà corts des de les 8 fins a les 8.30 i reprendran a la vesprada, des de les 17.30 fins a les 18 hores en Nuria Estela.

Si el treball finalitza abans de l’hora indicada restabliran el subministrament immediatament i sense previ avís. Per això, és important que durant el període de tall s’evite fer labors de manteniment en la instal·lació pel fet que el servei es pot restablir abans i podria portar a accidents greus, ha assenyalat Iberdrola en un comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari