Els quatre hospitals de la província de Castelló articulen una xarxa de treball comú per a garantir l'activitat quirúrgica i assistencial

Els quiròfans de l’Hospital Provincial acolliran a pacients amb patologies crítiques i oncològiques de tota la província

Els quatre hospitals de la província de Castelló articulen una xarxa de treball comú per a garantir l'activitat quirúrgica i assistencial
25/11/2020 -

Els quatre hospitals de la província de Castelló avancen en l’atenció integral al pacient amb l’articulació d’una xarxa de treball comú que afavorirà la ràpida resposta assistencial a tota la població en la situació epidemiològica actual.

Així ho ha aprovat hui la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública després d’estudiar les propostes de les diferents gerències departamentals i verificar que existeixen sinergies suficients per a iniciar aquesta xarxa assistencial per la qual els hospitals comarcal de Vinaròs, la Plana de Vila-real i General i Provincial de la ciutat de Castelló, treballaran de manera coordinada.

El primer d’aquests passos ha sigut protegir les plantes d’hospitalització de l’Hospital Provincial de l’ingrés de pacients amb diagnòstic COVID-19 per la seua consideració de persones vulnerables, de manera que aquest centre puga romandre aïllat d’aquesta patologia durant la pandèmia.

Un altre dels passos a destacar en aquesta xarxa assistencial és oferir una resposta ràpida a pacients amb patologies crítiques i oncològiques que requerisquen qualsevol tipus d’activitat hospitalària. Així, aquest centre acolliran a pacients provinents de la resta d’hospitals de la província a través d’una organització funcional que s’està ultimant.
L’objectiu és posar a l’abast de la ciutadania de la província de Castelló tots els recursos assistencials, materials i humans, amb els quals compta la sanitat castellonenca i donar així una resposta a aquelles persones que per la gravetat i l’avanç de la seua patologia necessiten una atenció assistencial.

La Conselleria de Sanitat agraeix la labor que estan realitzant els equips assistencials dels quatre hospitals per la seua excel·lència i compromís amb la sanitat pública i per traçar aquestes sinergies en favor de la cura de la salut dels seus pacients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari