El Centre FPA Paulo Freire d'Almenara obri les seues classes amb 30 cursos formatius

Una de les novetats d’enguany és el taller de ukelele impartit per Eva Gómez

El Centre FPA Paulo Freire d'Almenara obri les seues classes amb 30 cursos formatius
03/10/2019 -

Aquesta setmana han començat les primeres classes dels 30 cursos formatius que s’ofereixen en el Centre FPA Paulo Freire d’Almenara, tant en el que és formació no reglada com la reglada amb titulació oficial, la qual cosa un any més el converteix en un centre de referència en l’àmbit comarcal. De fet alguns cursos ja tenen llista d’espera i en uns altres s’ha duplicat l’oferta. Les activitats que s’ofereixen són altament reconegudes, i de fet s’ha aconseguit una subvenció de la conselleria d’Educació de 27.420,88 euros, tal com ha explicat el director del centre, Juan Pedro Navarro.

Enguany la música cobra una gran importància amb més tallers i propostes per la demanda existent, que ha fet que alguns cursos s’amplien. Així, destaca el nou taller d’ukelele, que se suma als cursos de guitarra (iniciació i perfeccionament) i taller de veu que duplica la seua oferta. També destaca el curs d’iniciació a la guitarra per a xiquets i xiquetes. Tots estan impartits per la cantautora local Eva Gómez.

Un altre grup de gran acceptació és el d’activitats físiques. En aquest sentit s’ofereixen dos grups de pilates i ioga, que a més ofereix un tercer grup en el Centre Social Miguel Hernández de la Platja. La zumba, impartida per Rebeca Gimeno, encara que manté els dos grups, enguany amplia places en canviar la seua ubicació. A més s’ofereix Tai-Txi-Txuan i estirament muscular. Dins de l’apartat jove, els xiquets i xiquetes també poden gaudir per segon any consecutiu del taller de funky hip-hop amb un grup de 7 a 11 anys i un altre de 12 a 16.

Altres cursos que s’ofereixen en el Centre FPA Paulo Freire són el d’informàtica general i noves tecnologies, on a més de la informàtica també s’inclou el temari de xarxes socials i altres apartats. Un altre taller amb èxit notable és el de fotografia digital, que imparteix magistralment Santos Moreno i que també compta amb llista d’espera. També es poden trobar cursos de pintura i dibuix, història de l’Art, restauració de mobles, ceràmica creativa, o pachwork.

Pel que respecta als idiomes, en el Centre FPA Paulo Freire s’imparteixen classes de valencià (diversos nivells), espanyol per a estrangers, anglés (diversos nivells) i iniciació a l’alemany, com a novetat. A més per a xiquets i xiquetes, en l’apartat jove també s’ofereixen classes d’anglés.

A més, dins de l’àmbit de l’envelliment actiu també s’ofereixen tallers de formació bàsica, escriptura i millora de la memòria, que enguany han incrementat notablement les persones inscrites. Finalment quant a formació reglada, s’ofereix els cursos per a obtenir el graduat escolar de secundària i la preparació per a la prova d’accés al grau superior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari