El Casal Jove d'Almenara oferirà un any més els cursos Trinity d'anglés

L’1 d’octubre a las 18 hores serà la reunió informativa en les mateixes instal·lacions

El Casal Jove d'Almenara oferirà un any més els cursos Trinity d'anglés
01/10/2019 -

Hui dimarts 1 d’octubre, a partir de les 18 hores, en el Casal Jove d’Almenara (c/ Major, 68) s’ha programat una reunió informativa amb l’objectiu d’explicar i detallar el contingut i programació dels cursos, la validesa i forma dels exàmens de Trinity College London. A més es realitzarà una prova gratuïta de nivell en la mateixa sessió.

D’aquesta manera es donarà inici oficial un any més als Cursos de Trinity que es tornaran a oferir en el propi Casal Jove. Cal recordar que els exàmens també es realitzaran en el propi Casal Jove sense necessitat de desplaçament a altres localitats. Els cursos són quadrimestrals, començant el primer el pròxim 7 d’octubre i acabant el 10 de febrer. El segon quadrimestre anirà del 17 de febrer fins al 22 de juny.

De moment, estan obertes les matrícules per a anglés per a primària, així com per al B1 i B2. També hi haurà sessions de “speaking“. No es descarta ampliar grups o nivells, depenent de la demanda. Les persones interessades poden informar-se en les pròpies instal·lacions del Casal Jove, o bé contactant amb la professora, Ana Castelló.

Els exàmens i cursos de Trinity no solament estan acreditats per les autoritats educatives britàniques (OFQUAL) sinó que estan reconeguts a nivell nacional i internacional per universitats, empreses i institucions. Els certificats d’anglés ISE i GESE del Trinity College London estan reconeguts a Espanya pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports (MECD) així com per totes les comunitats autònomes, en el nostre cas per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, avalant d’aquesta manera la seua oficialitat per a oposicions, Erasmus, accés a la Universitat, ocupacions…

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari