La DANA que s'aproxima a la Comunitat Valenciana deixarà pluges fins al cap de setmana

AEMET declara l’alerta groga per a aquest divendres per precipitacions de fins a 60 litres per metre quadrat en 12 hores

La DANA que s'aproxima a la Comunitat Valenciana deixarà pluges fins al cap de setmana
25/11/2020 -

La Comunitat Valenciana afronta el dia amb temperatures de fins a 19º encara que espera per a aquest dijous precipitacions que podran ser localment fortes i persistents en la meitat septentrional, les quals es podran allargar fins ben entrat el cap de setmana. Per això, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet)ha declarat l’alerta groga per a aquest divendres per precipitacions de fins a 60 litres per metre quadrat en 12 hores.

Segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), per a aquesta jornada hi haurà boires i bancs de boira matinals en zones d’interior i vent fluix variable, amb predomini de component oest al matí i est la resta del dia. En el litoral hi haurà vent fluix de component sud tendint al final a component est.

Les temperatures no registraran molts canvis, excepte algun ascens local de les mínimes en l’interior meridional. Així, la província d’Alacant tindrà una mínima de 10º i una màxima de 19; la de Castelló, de 7 i 17º; i la de València, de 7 i 16º.

A partir de hui dimecres seran molt probables pluges generals, que podran ser persistents i localment d’intensitat forta, amb quantitats acumulades que podran superar al llarg de la setmana els 100 l/m².

Hi haurà alteració notable de la situació marítima i ones que podran superar els dos metres d’alçada.

Dimecres i dijous seran dies de cel cobert, amb pluges generals i generoses, que afectaran, sobretot, les comarques centrals i del nord.
Tot apunta que l’episodi de precipitacions tendirà a remetre a partir de divendres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari