La DANA deixa rècord de precipitacions a Castelló

Els bombers han realitzat més d’un centenar de serveis

La DANA deixa rècord de precipitacions a Castelló

La DANA deixa rècord de precipitacions a la província de Castelló aquest dissabte. D’acord l’observatori de Castelló de la Plana, al voltant de les 20.30 hores s’han registrat 26 litres per metre quadrat en tan sols 10 minuts, mentre que entre Borriana i Nules s’ha arribat als 45 litres per metre quadrat en una hora en aquesta jornada d’alerta taronja.

Fa a penes uns minuts, l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET) ha informat del registre de precipitacions en l’última hora: Benassal ha registrat 58,4; les Alqueries, 52,4; l’Alcora, 41,6; Catí, 39,4; la Vilavella, 18,8; Moncofa, 18,4; Serra, 18; Sant Mateu, 17,4; Onda, 16,6; Borriana, 12,8.

Així mateix, des de les 19.49 hores, el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha rebut 7 avisos del Sistema Automàtic d’Informació Hidrològica (SAIH) per l’augment de cabals a Ribesalbes, Fanzara, Llucena, Domenyo i Calles.

Per això, Iberdrola ha procedit a realitzar abocament d’aigua de l’embassament de Ribesalbes des de les 20.50 hores amb un abocament controlat de 5 m³/s, per l’augment del cabal aportat per les pluges en les últimes hores.

Un centenar de serveis dels bombers

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha informat aquesta nit que els efectius han realitzat 109 serveis, dels quals 27 són salvaments, encara que en dos d’ells finalment no ha sigut necessària la intervenció dels efectius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari