Virginia Martí destaca la capacitat de Castelló per a ser "una destinació turística, segur, pròxim i sostenible"

La diputada provincial subratlla l’esforç dels empresaris del sector per a impulsar nous projectes adaptats a l’actual emergència sanitària per la Covid-19

Virginia Martí destaca la capacitat de Castelló per a ser "una destinació turística, segur, pròxim i sostenible"
05/08/2020 -

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha destacat “la capacitat que està demostrant la província per a convertir-se en una destinació turística segura, pròxim i sostenible”, enaltint l’esforç dels empresaris del sector a l’hora de presentar projectes adaptats a l’actual emergència sanitària, econòmica i social a causa de la Covid-19.

Virginia Martí, qui reconeix el complicat any que està vivint el sector i els negatius efectes que provoca la pandèmia, creu que és el moment de “fer prevaldre la nostra resiliència i la nostra capacitat de supervivència, especialment en aquest sector en el qual tant confie i confiem des de la Diputació Provincial”.

En aquest sentit, considera que, després del confinament, i veient l’evolució de les tendències turístiques, “estem assistint a una revaloració per part del mercat d’alguns valors turístics que són intrínsecs de la nostra província”. Així, destaca que el “nou turisme” busca principalment proximitat, poca massificació, diversitat i seguretat, entre altres. Amb això, “la qual cosa el mercat turístic ens diu és que “la sostenibilitat és un valor en alça i Castelló, com a destinació turística, encarna molts d’aqueixos valors, des de sempre”, per la qual cosa insisteix que “ara és el moment de capitalitzar aqueix potencial, de forma organitzada, planificada i coordinada entre tots els agents que formem part de la ‘família turística de la província'”.

Des de la Diputació de Castelló, com ressalta responsable del Patronat Provincial de Turisme, “hem apostat i continuarem apostant, ara més que mai, per aquestes estratègies de valorització turística de la província. Així, destaca elements clau com el turisme gastronòmic amb Castelló Ruta de Sabor; el turisme actiu amb el cicloturisme com a referència; la vertebració territorial amb fluxos turístics entre costa i interior o la valorització dels territoris de la província amb una rica arquitectura construïda entorn a plans de governança turística”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari