La Diputació, sis ajuntaments i el Col·legi d'Advocats reforcen l'assessorament sobre hipoteques

La Diputació, sis ajuntaments i el Col·legi d'Advocats reforcen l'assessorament sobre hipoteques
27/10/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha mantingut avui una reunió de coordinació amb el degà del Col·legi d’Advocats de Castelló, Manuel Mata, i representants dels municipis de Castelló, Borriana, Onda, Vila-real, Benicarló i Vinaròs, en les dependències dels quals es presta servei d’assessorament sobre reclamacions hipotecàries als ciutadans que resideixen en qualsevol dels 135 municipis de la província de Castelló. Una atenció directa “sobre una matèria molt sensible” per a la qual la institució provincial aporta 12.000 euros a l’any. Aquesta quantitat es destina a sufragar els gasto dels dotze lletrats que desenvolupen aquesta labor d’assessorament.

Segons ha explicat Puerta, “estem davant una mostra de col·laboració institucional amb la qual la Diputació de Castelló, els sus ajuntaments més poblats i el Col·legi d’Advocats uneixen les seves forces i mitjans per a prestar a la ciutadania el millor servei possible”. En la seua opinió”, “si les sinergies són sempre benvingudes en tots els camps, creiem que molt més en aquest perquè serveixen per a orientar a persones vulnerables i sense mitjans que travessen per una situació difícil que no saben com afrontar”.

En el transcurs de la reunió s’ha posat de manifest la necessitat de “escometre una anàlisi de les necessitats que se li plantegen en aquests moments a les ciutadanes i ciutadans en matèria d’assessorament i mediació jurídica quan han d’afrontar un problema amb entitats bancàries relatiu a hipoteca o lloguer d’habitatge habitual”.
La vicepresidenta ha recordat que la problemàtica sobre hipoteques “s’ha agreujat a conseqüència de la pandèmia i les dades estadístiques amb els quals compten els serveis socials municipals poden ajudar-nos a ser més eficaços”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari